Urmează indicațiile celui care a luat fundă la întrebarea asta: http://www.tpu.ro/......error-has/ - și se rezolvă problema cu YouTube-ul.
Şi eu am avut problema asta, şi ştiu ce-i de făcut.
Doar că, la muzica pe care o asculţi tu, bine-ţi face youtube-ul de nu merge.
Deci deci deci deci. Iată ce trebuie să faci. Mai întâi înveţi cum se scrie cuvântul MAI. Hai copii, cu toţii:
M
A
I
Gata.
Apoi, o fi ceva neînregulă cu flash-ul. Poate un plug-in lipsă? Iar se joacă (,) cu focul ăia de la Adobe? Anyway, caută şi tu pe acolo.
Si ce daca ai avut aceiasi problema! NU-MI PASA! Si ascult ce vreau eu! NU MAI RASPUNDE LA NICI O INTREBARE DACA NU STI!
De ce vă place să pociţi limba română? Asta mă face să cred că trenul aremai multe clase decât tine.
Tu cati ani ai? Doi? Eu am noua si ari cati ani ai avea gandesc mai bine decat tine asa ca nu mai scrie lucruri penibile si apucate serios de TPU! Am terminat discutia! Aaa...Nu sti ce insamna terminat.Cauta in dictionar daca stii ce este ala!
O mică parte din dex a murit după ce-ai dat tu răspunsul ăsta.
Nu-mi pasă câţi ani ai, dar eu la vârsta ta ştiam să scriu coerent.
Iti dau dovada ca nu sti ce inseamna terminat.
Am zis ca discutia s-a terminat dar tu ai continuat.
La tine a murit o parte mica din creier si din demnitate.
De ce din demnitate?
Pentru ca numele tau de pe TPU este Woodenpints91.
Vroiai sa scrii Scooby-Doo?
Daca mai continui sa raspunzi prosti la intrebarea mea te las sa scrii pana maine.
Woodenpints vine de la o melodie, prezervativ spart ce eşti. Scrie naibii corect.