anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi ziceti si mie ce inseamna a canta fals?

Răspuns Câştigător
| ღBizarreCrazyღ a răspuns:

Fiecare nota suna intr-un fel anume, iar daca o persoana canta fals inseamna ca nu reproduce nota cum trebuie, adica o canta prost... poti sa canti fals chiar daca nu esti afon ( adica n-ai nicio legatura cu cantatul si melodia iti iese atat de prost incat spargi timpanele ) pentru ca pur si simplu nu poti sa te ridici la nivelul de dificultate al melodiei sau ai o zi nu tocmai buna...winking

11 răspunsuri:
| Sconcsiş a răspuns:

Cand canti prea sus sau prea jos

| mgtow a răspuns:

Cand o persoana imita un cantaret canta aceleasi versuri dar vocea nu e la fel.

| mmeee79 a răspuns:

A canta fals inseamna a nu canta pe aceeasi nota.Adica, de exemplu...eu cant asa mai sus si tu canti un pic mai jos decat mine.adica nu suna bine, sau cand asculti o melodie si nu canti ca si ea, ci mai jos sau mai sus.inseamna fals!
Inseamna ca nu ai ureche muzicala!

:*

| Heii a răspuns:

Cand nu canti cum trebuie. ( Mai pe romaneste cand te zgarie pe urehi. laughing )
Un exemplu : Justin B
laughing

| Christa a răspuns:

A canta tot pe langa melodie, sau a fi afon. happy Sau in cazul unor cantarete/cantareti sa cante bine playback dar live sa fie praf.

| zxzx a răspuns:

A reproduce unele sunete (octave parca e denumirea) pe care tu nu le poti canta cu adevarat, ci iti trebuie o pregatire in spate sau pur si simplu vocea ta nu ajunge la inaltimea aia.

| Jalnic a răspuns:

Din cate stiu eu... inseamna cand, canti fara note muzicale sau sunt aceste note sunt gresite.

| DennyxD a răspuns:

Adica a fake playbackbatting eyelashes a nu knta cu vocea ta inn momentul de fata...sa se auda muzica din spate si tu doar sa mimezihappy
fals, playback este opusul la livebatting eyelashes

funda pls?happy

| Dizzy a răspuns:

Adica sa nu ai voce.

| pawool a răspuns:

Se intelege adica nu nu ridici sau a nu cobori vocea la nota care trebuie cand canti melodia altcuiva

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Insemna a canta cand vocea nu este incalzita deci sunetul nu iese cum trebuie.Iese sub ton sau peste.