Tu chiar crezi că un rocker care se respectă s-ar avânta în așa ceva? E ca și cum chiar ar considera că manelele trebuie luate în serios și prezintă vreo amenințare.
Și până la urmă, fiecare să asculte ce îi place și toată lumea e mulțumită. Nu văd unde e problema.
Ascult rock, dar asta nu ma face sa urasc alte persoane din cauza preferintelor lor muzicale. N-am inteles niciodata de ce-si pierd oamenii timpul cu ce nu le place, in loc sa se bucure de ce le place. Viata-i scurta, e un lux sa te plictisesti.
Nu inteleg rostul certurilor cu oameni precari, care se dedau la josnicia de a asculta cu placere manele.Nu tin cu niciunul din grupuri, nu suport conflictele relativ pasnice dintre doua tabere ce nu se vor inghite nici azi, nici cand se va casca pamantul, spre a se distruge.Eu propun un omor in masa, noaptea. Certurile nu-si au locul intre doi oameni ce nu se inteleg si au peste 10 ani, lucrurile trebuie rezolvate mai radical.Intotdeauna voi aprecia o persoana ce asculta un rock de calitate si care are un caracter placut mie, cu minte deschisa si ascutita.Nu voi suporta niciodata insa un rocker ce se crede superior tocmai din cauza ca asculta un gen, mai mult ascuns fluxului comercial.Un manelist...prefer sa nu insir aici torturile la care as supune un manelist autentic,un manelist houser, sau un manelist al culturilor pop sau rap(salut, Guess!), nu cred ca merita sa-ti bati prea mult capul cu asa ceva, ofera-i o moarte rapida si cat de cat curata.
Ai dreptate.
Presupun ca sunt niste iubitori de Tokio Hotel sau o trupa de genul asta.
Cred ca stiu despre cine vorbesti. Numai in Alexandria se poate ajunge asa...
Stiti ceva, omul doar vrea un sondaj de opinie, nu sa ii povestiti in 100000 de cuvinte ceva, asadar eu votez absolut pentru rock
Ai grija sa lamuresc odata asta rockeri din alexandria asculta Three days grace, nirvana, green day sau 30 second to mars idea e ca sti cum sunt rockeri sunt incapatanati si cand se isca o cearta sunt primi care se avanta in lupta te rog sa asculti melodia pe care am pus-o mai sus.
Trupele pe care le-ai enumerat mai sus nu sunt atat de rock, eu una nu ascult trupele acelea (doar Nirvana uneori).
Nu toti rockeri sunt certareti si incapatanati.Dar problema e ca ei nu dovedesc decat faptul ca sunt atat de prosti incat se coboara la mintea unor manelisti. Toti stim ca rockul nu e nici pe departe la nivelul manelelor.
Amandoi stim bine ca cel mai ascultat gen de muzica din lume popul dar serios manele e scandalos ce teme sunt alea femei bani sau masini, sa te intreb ceva cine dau concerte mari in toata lumea? - rockeri, cine au macar putina demnitate si nu se imbraca cu camasele bagate in pantaloni si poarta si ei tricouri si blugi ca restul lumi? - rokeri sti cum facem, facem un sondaj de opinie sa vedem ce prefera lumea manele sau Rock.
Nu vreau sa spun ca manele sunt mai bune ca rockul.Manelisti sunt atat de prosti (uni) incat nici nu ma mai mira ce teme aleg ei.
Uite am avut destule certuri pe tema manele, mereu ma lasam si nu mai ziceam nimic, incercam sa nu dau satisfactie.
Iar menatalitatea asta de cacat.Ascult de ceva vreme rock,am cateva tricouri cu trupe, dar nu stiu de ce trebuie sa ma imbrac cu ceva in care nu ma simt bine, am chef sa ma imbrac cu o camasa, ma imbrac cu o camasa.
Nu va mai certati cu ei, nu are sens.
Nu am vrut sa zic asta ma refeream la cei care se imbraca cu camasa incheiata pana la gat si bagata in pantaloni nu ma refeream in general la camase vream doar sa spun ca arata urat purtate asa