| milky a întrebat:

In seara asta merg la festivalul de la Mamaia.Stie careva daca Naomi o sa cante azi?rolling on the floor

7 răspunsuri:
| LuS[z] a răspuns:

laughingchiar vrei sa te duci sa-i asculti incantatoarea voce? am auzit ca s-ar putea sa treaca de preselectii la Cerbul de aur...

| viki a răspuns:

Mai, dar mie sincer imi place cum canta Naomi.Are voce fata de unele cantarete care fac playback.winking

| Kandy a răspuns:

Da, o sa cante "Toata ziua-n ascensor"laughing scuze....azi sunt cu chef de caterinca, nu's fana (Doamne fereste!) rolling on the floor

| alexdop21 a răspuns:

Naomi o sa fie batut daca apare acolo iti dai seama! Adica pe bune si helloooooo sa fim seriosi la naiba, numai eu la-s bate vreo doua ore bune asa dapai altul, si nu ma intelege gresit nu am nimic cu travestiti gay-ii lesbienele si tot felul de tipuri de oameni dar din pacate cu naomi am avut intalnire de gradul 3 in aeroport la baneasa si a reusit sa ma enerveze tare rau de tot, adica stateam in coada spre politia de frontiera si ala ma impingea pe mine sa il las in fata ca el e doamna si ca doamnele intai! In fine nu si-a luat decat un sut in cur dar daca e sa il mai intalnesc... offf ce scandal o sa fie

| vyol3ta a răspuns:

De ce intrebi ca sa stii sa nu te mai duci? rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce aveti mai cu el/ea? canta destul de frumos.nu ati vazut ce voce superba are? nu? nici eu. laughing

| milky explică:

Pana la urma n-am primit nici un raspuns concret.thinking oricum stati linistiti nu sunt fana Naomi(urasc comunitatea gay). Doar am chef de putin circbig grin

Întrebări similare