Buna,
Visele nu se pot indeplini niciodata, mai ales visul tau si al prietenei tale. Sunteti la distanta, nic macar nu va cunoasteti.Visele nu se pot implini NICIODATA! Ele sunt niste fantezii.Cateodata sunt foarte aberante.
Stai linistita in privinta viselor, nu se vor implini niciodata!
Sper ca te-am ajutat!
Numai bine!
NU! Unele da! Dar in cazul asta, nu! Si Doamne cat de stupid poate fi sa il visezi pe JB. Pt mine ar fi cosmar...
Depinde. Daca prietena ta, are posibilitatile sa-l intalneasca pe Justin Bieber.La varsta de un an. Daca am inteles eu bine.Deci poate fi, si poate nu fi... s-a intalnit ea cu o vedeta...de 1 an? deci se vede dupa timp!
Nu prea cred pentru ca justin drew bieber nu vorbeste romana. Si este imposibil daca tu sau prietena ta nu vorbeste perfect engleza atunci garantez ca nu o sa se indeplineasca. Oricum sansa ca asa ceva sa se intample este de 1/1000000. Deci... oricum priveste partea buna. Cea cu 1. Nu spun ca visele nu se pot implini dar de obicei visele au o anumita semnificatie de exemplu ca a visat ca au trait fericiti pana la adanci batraneti asta poate insemna ca o sa isi gaseasca un prieten sau pe cineva cu care o sa se inteleaga foarte bine pe o lunga perioada de timp.
Nu, categoric asta nu, pentru mine visul tau e ca un cosmar mai bine as visa chesty din the grudge care macar stiu ca nu 's reale decat sa il visez pe Biber ala care stiu ca exista
Eu zic ca sunteti prea obsedate de JB
si visele normal ca se pot implini. dar nu asta
Nu, sunt doar vise! Cand eram foarte mica, visam orice: ca inot in papusi, ca imi cumpar un magazin de jucarii pentru fete, si alte chestii pentru copii. Dar nu s-a implinit nimic! Asa cum am visat eu aseara... Pe Lady Popular (nu stiu daca joci sau nu), visam ca eram cea mai celebra si frumoasa domnisoara! Dar logic ca era doar un vis... Bafta cu visele!
Mai ales cele cu bieber )
Te-ai gandit prea mult la el si l-ai visat. pana mea
Hey cand are concert Bieber in Romania? sa-l asteptam cu pietre
UrsuletDePlus întreabă: