Toate!
De ce? Pt. ca pur si simplu sunt divine
R. I. P = Rest In Peace (Odihneasca-se in pace)
Remember the time, beat it, thriller.sunt superbe.si in general muzica lui m. j a fost superba!
Melodia mea preferata este "Man in the Mirror", deoarece ma regaseam intr-o anumita perioada in categoria celor care doreau o schimbare de 180 de grade.
Heal the world, Thriller, Billie Jean si You are not alone. Imi plac pur si simplu pentru ca sunt niste melodii superbe care au facut legenda si care nu vor muri niciodata
R. I. P. M. J.
You are not alone:X...este o melodie superba:X....de prima data cand am ascultat`o m`a fermecat:X
You are not alone. Imi placea mel. asta inca de dinainte sa moara, consider ca mi se potriveste... e romantica. :X
Pai mie imi place the way you make me feel, dirty diana, smooth criminal, bad, baet it, man in tje mirror, black or white...multe...toate imi place si mai ales i love Michael Jackson!
Mi-e foarte greu sa aleg. Toate sunt frumoase. Imi plac in mod special melodiile in care vorbeste despre protejarea planetei, razboaie, copii. Cati artisti din zilele noastre mai canta asa ceva? Michael este unic!
Una dintre preferatele mele e Heal the world .De ce? Pt ca e emotionanta si are un mesaj catre umanitate[ca multe dintre piesele lui]
Preferata mea ar fi Who is it. dar imi plac cam toate melodiile lui Michael.
(*RIP = Rest in peace*)
wdexwjmwd întreabă: