anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Intrebare pentru rockeri
Ce se intampla cu voi? Vad ca din ce in ce mai multi oameni asculta indie
Ce s-a intamplat cu formatiile ca Linkin Park, Limb Bizkit, Slipknot, etc.
E inadmisibil sa traiesc printre oameni ce asculta indie din moment ce-mi vine sa ma sinucid cand il aud

21 răspunsuri:
| adulahfaapdoøjadjal a răspuns:

Linkin parca, limp dickshit si slipknot sunt naspa rau. Eu nu ascult indie ci trash, death si heavy.

| RazvanStefan a răspuns:

Si eu ascult formatii pe care le asculti si u (lp fav mea:X). Si indie din cand in cand... dar totusi lumea asculta ce vrea. Majoritatea prietenilor mei nu asc rock si li se par ciudate fromatiile de genul. Acum lumea asculta ce vrea...

| Phx a răspuns:

"Întrebare pentru rockeri"
http://ro.wikipedia.org/wiki/Lista_de_subgenuri_ale_rockului
Nici măcar n-ai habar care sunt subgenurile rock-ului.

| aliceinchains a răspuns:

N-am nimic cu indie rock, e ok in sensul ca nu ma deranjeaza si-s cateva melodii bune, plus ca si asta e un subgen al rock-ului. Daca iti vine sa te sinucizi din cauza oamenilor ce asculta indie, ce mai zici de aia care asculta dance, house, dubstep sau manele? Trupe ca LP, LB...iti spun eu ca nu-s cine stie ce, exista trupe "n" mai bune, poate ca nu asculti de mult timp rock, deci e ok.
Mno, ca sa nu zici ca-mi place mie numa' indie, eu ascult preponderent metal, in special folk metal, thrash, black, power.

| GoldCobra a răspuns:

Fiecare asculta ce vrea. in plus LP si limp bizkit nu sunt rock pur pentru ca au si hip-hop deci nu-s rock ideal cum crezi tu.

| Summoning a răspuns:

Deadmemories:troll alert

| GizazCraist a răspuns (pentru aliceinchains):

Nu-mi vine sa ma sinucid pentru ca oamenii asculta indie, mie i-mi vine sa ma sinucid cand aud indie
si ascult rock de 5 ani

| RockMe a răspuns:

Tu te crezi rocker daca asculti Linkin parca, limp dickshit si slipknot?
Cum a spus si Phx tu n-ai habar care sunt subgenurile rock-ului...
Aruncate dupa un bloc...

| thegatekeeper a răspuns:

Daca multi asculta indie, nu esti obligat sa asculti si tu, daca nu este printre preferatele tale si nu suporti subgenul acesta. Iar daca cineva asculta in preajma ta, poti foarte bine sa pleci sau sa ii rogi sa inceteze.
Nici eu nu ma omor dupa indie rock, ci am doar cateva melodii care imi plac, pe care le mai ascult asa, din an in Paste.
Cat despre trupele mentionate de tine, fara suparare, insa nu prea sunt ceea ce inseamna muzica rock in adevaratul sens al cuvantului. Sunt bunicele, si eu le-am ascultat la inceput, cand abia descoperisem acest gen complex, insa am trecut, treptat, la altele. Linkin Park si Limp Bizkit sunt alternative rock, iar Slipknot un fel de nu-metal.
Eu ascult heavy metal, thrash, death metal (in special melodic), putin black (sunt inca la inceput cu acest gen), punk, rock n' roll, grunge, progressive rock, glam metal si putin alternative. Ca si trupe, iti recomand sa incerci Slayer, Megadeath, Children of Bodom, Mayhem, Guns n' Roses, Led Zeppelin, Motley Crue, Pink Floyd, Iron Maiden, Scorpions, Rammstein etc.

| GizazCraist a răspuns (pentru thegatekeeper):

Daca le-am mentionat doar pe alea sa nu crei ca-s singurele cae le ascult, ele sunt doar preeratele
de ascultat eu ascul si Paramore,GreenDay,BulledForMyValentine, AC/DC, IronMaiden, Korn, etc. dar mai rar

| Polaris a răspuns:

>limb bizkit
lol.

| Blacksaber a răspuns:

Linkin Park, Limb Bizkit cele mai comerciale formatii pe care le-am ascultat ...in rest eu zic fiecare cu gusturile luihappy

| GizazCraist a răspuns (pentru Blacksaber):

Dar Slipknot nu sunt comerciali, versurile lor vin din suferinta pura si de asta ii iubesc

| Blacksaber a răspuns (pentru GizazCraist):

Nu am zis de Slipknot aia imi plac si miebig grin

| aliceinchains a răspuns (pentru GizazCraist):

Dar cum rămâne cu manelele, house-ul și muzica comercială în general?, eu zic că aia e mult mai nașpa decât indie, care e tot rock și nu-i comercial... meh, și dacă zici că asculți rock de 5 ani, atunci nu prea ai scuză. Adică e ok să începi cu trupe de genu, ce asculți tu acum, majoritatea fac asta, dar apoi se orientează și găsesc și alte trupe care-s mult mai bune decât alea. Metal nu asculți?

1 Slipknot sunt new metal si formatia favorita
2 ascult si formatii ca Korn, Paramore, Green Day, Nirvana, etc.
3 pe mine ma enerveaza ca din ce in ce mai multi rockeri asculta indie iar in curand rockul va fi definit prin indie

| aliceinchains a răspuns (pentru GizazCraist):

De fapt, Skipknot sunt No Metal (=Nu Metal). Paramore, Green Day sau Nirvana nu au treabă cu metal-ul, e doar rock alternativ și cum e Nirvana, grunge. Și dacă ascultă mulți rockeri indie, ce? Mulți rockeri ascultă și dubstep, care e de 10 ori mai rău. Și nu, nu se va întâmpla chestia asta, pentru că sunt muuuulte subgenuri ale rock-ului, doar că ce mă miră pe mine este că ai rămas la aceleași trupe încă.

Paaai nu prea i-mi plac Slayer xD

| Dumnezău a răspuns:

Ce s-a intamplat cu formatiile alea? Pai, una, LP, s-a dus la groapa de gunoi a muzicii rock si mai nou, au inceput sa faca pop-rock, cu accente de indie.Asteapta noul album si vei vedea pe pielea ta.Limp Bizkit? Au fost o trupa slabuta inca de cand s-au format.Slipknot? Sunt intr-un fel hiatus, Corey e inca rupt de moartea lui Paul, nu se stie cat va mai continua trupa si nici astia nu-s exceptionali.

E bun si indie rock-ul, e mai complex decat niste non-sensuri gen Gold Cobra, sau Catalyst, sau chiar si melodii de la Slipknot(555 To 666, Before I Forget etc.). Indie rock-ul se mai imbina si cu post rock-ul, care e, la nivel instrumental si emotional, cam cel mai bun subgen.Si nu, nu te astepta la fandoseli emotive in melodii post-rock sau in cele de indie rock pur, propriu-zis.Indie rock-ul nu e deloc rau, atunci cand e cantat de profesionisti, nu de afoni, gen...The Killers sau Coldplay,cine-o mai canta acum indie.O trupa buna din genul asta e Florence and The Machine,mult mai complexa si mai puternica decat cele enumerate de tine.

Meriti multa carne,pentru ca ai pomenit de trupe de genul celor spuse de tine, si nu de-alde The Doors, Led Zep, Sabbath, Rainbow sau King Crimson.

| GizazCraist a răspuns (pentru Dumnezău):

Daca-ai fi o mana...

| FunkyBaby a răspuns:

Care e problema daca unele persoane asculta indie si altele rock sau alte genuri de muzica? fiecare asculta ce vrea.eu ascult si Linkin Park si limp bizkit si 30stm etc.....fiecare cu stilul luiwinking