Cei care spun ca rocul nu e bun sunt fraei si daca il intilnesc pe unul si zice rock lolo o sai scot inima si o sa eu fac colier de colectie si melodiea e tare ma bucur sa vad asa persoane in restul presoanelor ducetiva undeva unde sa nu va vedem da nu toate
Ba fraiere vezi ca rock nu inseamna numai rock-ul din anii 80'etc...rock-ul are o varieta mare de subgenuri. Si melodia asta ESTE rock, mai precis heavy metal...asa ca du-te si mai pune mana pe carte inainte sa comentezi aiurea!
Ma bucur sa vad k cineva chiar stie ce inseamna termenul "rock", nu ca idioata de mai sus. Si apropo sunt de acord cu tine asa ca o sa-ti dau cadou o fundita mare numai pentru tinepupici
Melodia este rock fraiero. Se pare k iti lipsesc cei sapte ani de acasa, dupa limbaju ala al tau, si daca nu-ti place melodia du-te dracului de aici si asculta ce vrei tu k oricum nimanui nu-i pasa de parerea ta stupida
Tu esti cea care scrie "idioata", "k","limbaju'" si tot eu sunt aia careia ii lipsesc manierele?
Saraca fata...
Iti multumesc prima mea funda sa tin minte ziua asta muuuuuult timp si persoana care mi-a dat funa
Pai tu ai inceput fata draga.
Acum ce vrei sa te las sa vorbesti asa fara sa comentez nimic?
"Hauleu",dupa ce ca habar n-are sa vorbeasca cat de cat civilizat nici sa scrie nu stie.
Da, ce sa zic? Socant...
Ti-e rau, tu asta? Du-te fa o plimbare, poate iti trece...si auzi cine imi da mie lectii de limba romanaHai valea de aici
Altu' cu nickname de "coca" si pretentii de metalist.
Cine se aseamana si aduna... damn, e atat de adevarat.
Cine vorbeste de nickname de cocalar...
auzi ca "warandriot"
wow...cat de impresionant (not)