Kelly Clarkson imi place mai mult... fiecare cu gusturile lui dar mi se pare ca are melodii care te ating mai mult gen because of you.
Ambele au voci superbe insa Kelly are un gen de melodii care tind spre comercial, o prefer pe Adele.
Melodiile lui Kelly Clarkson imi par lipsite de suflet; niciuna nu e foarte stralucita ca abordare, dar trebuie sa recunosc ca Adele are voce, si o aleg pe ea.
Eu cred contrariul.Nu spun ca Adele nu are voce, daca asi spune asta ar insemna ca sunt un mare prost deoareca sa recunoastem, Adele este artista anului 2011, are cel mai bine vandut album. Insa melodiile lui Kelly Clarkson te descriu desi ea nu te cunoaste.Behind these hazel eyes, Because of you, already gone, a moment like this si asa mai departe au versuri care iti descriu starea de suflet.Din pacate pauza muzicala facuta De Kelly Clarkson a scos-o din lumina reflectoarelor si parca a afectat-o in stilul muzical.Melodii ale artistei din 2011 precum Mr. Know It All, Stronger(What doesn't kill you) nu sunt la fel de bune ca celelalte.Mie unul mi se pare ca Someone Like You a lui Adele nu se compara cu Because Of You.Dar vremurile trec, oamenii se schimba la fel si muzica.Recunosc ca Adele este o cantareata foarte talentata dar consider ca si Kelly Clarkson este la fel de buna.Sincer mi-as dori sa aud un duet realizat de cele doua deoarece au vocile asemanatoare, seamana si au povestea de viata asemanatoare in anumite privinte.
Buna! Daca nu iti va placea raspunsul meu, poti sa ma raportezi, dar eu tot o sa-mi spun parerea. Sincer m-am plictisit sa vad intrebari gen :Funda celui care merge la aceeasi ora la baie ca mine! Prima aparte a intrebarii e buna :,, Kelly Clarckson sau Adele?", dar partea a doua nu are sens ...cum adica sa ne dai funda daca avem aceleasi gusturi ca tine?! Fiecare are alte gusturi si stiluri ...mai ales ca asta nu e un site unde sunt aceeasi oameni, dar cu mai multe conturi! Este un site unde pui intrebari si niste oameni simpatici o sa te ajute, asa ca te rog sa mai petreci 20 de secunde modificandu-ti intrebarea. (Bineinteles ca niste pupincuristi se vor gasi sa comenteze )O zi mult mai buna decat ieri!
Banuiesc ca ai dreptate, ca vad ca esti bun-cunoscator.Eu n-am ascultat pana acum foarte multe melodii de la Kelly Clarkson, sau Adele.Stronger chiar nu imi place si mi se pare antipatica; Beacause Of You e chiar bunicica.Dar,ca voce Adele e mai buna,iar ca versuri,Kelly castiga.Dar parca nu are acel element care sa te faca legenda a muzicii, ceea ce Adele nu are.Dar tu stii mai bine, nu sunt asa mare fan al genului pe care ele le canta.
LdianaL întreabă: