| XatomisX a întrebat:

La vara ma duc la romexpo la rammstein si este la primul concert rock la care ma duc ma refer la unul asa mare ca asta este adevarat ca pe acolo pot sa imi iau bataie? ziceti-mi si mie cum e din ce-i care ati fost mersi

6 răspunsuri:
| RockNbeer a răspuns:

De ce sa iti iti bataie ma? laughing
Nu se leaga nimeni de tine daca iti vezi de treaba.

| BeyondTheDarkSun a răspuns:

Nu,dar s-ar putea să îți ia părul foc, dacă te apropii prea mult de scena.If you know what I mean...

| KristalPop a răspuns:

La orice concert metal îţi poţi lua cu uşurinţă bătaie, cum dădeam eu pumni la toţi care se împingeau sau alergau pe lângă mine. Deci... e o chestie aproape anormală, imposibilă să nu-ţi iei măcar din greşeală un cap în gură.
Vizavi de întrebarea ta. Dacă nu te legi de nimeni, nu vei păţi nimic.
Eşti norocos că mergi la Rammstein, eu nu am avut cu cine. Am omis o trupă nemţească fundamentală.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Îţi dai seama că ăia nu o să stea locului şi doar să admire liniştiţi şi paşnici cum rammstein rupe scena-n două...Nu îţi iei bătaie dacă îţi vezi de treaba ta fără să le bruiezi distracţia.Şi zic eu că ar fi bine să îţi iei nişte prieteni cu tine, să nu fi singurul bătut. rolling on the floor

| Duucu a răspuns (pentru BeyondTheDarkSun):

Sau să se folosească Lindemann de super-penisul lui.Sigur ajunge ud acasă laughing

| BeyondTheDarkSun a răspuns (pentru Duucu):

Eeh,au noroc copilașii ăia care sunt botezați cu urină sfințită de Seint Pinăs al lui Lindemann.laughing