| xToTheZx a întrebat:

Lil Wayne sau Eminem?

Răspuns Câştigător
| TheDifference a răspuns:

Eminem. Nu vreau sa te supar domnule "Lil Waynee", dar ceea ce face Lil Wayne nu se numeste rap. S-au dus zilele anilor 90 cu 2pac, Biggie adevarati rapperi, nici em nu e cine stie ce. Daca vrei rap adevarat asculta 2pac, B.I.G, Eazy E, Xzibit, The Game, Ice Cube, Immortal Tehnique, Bone Thugs n Harmony, dar nu ma astept sa iti placa avand in vedere incantarea ta fata de acesti Lil Wayne, Niki Minaj, T Pain s.a

11 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lil Wayne

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eminem.

| xToTheZx explică (pentru TheDifference):

Tot respectul meu pentru ca ai raspuns sincer, si nu ai spus "Lil Wayne" doar ca sa iti dau funda.

| TheDifference a răspuns (pentru xToTheZx):

Tot respectul pentru ca nu ai inceput sa ma injuri cum ar face altii. Fiecare cu ce ii place, ce nu suport deloc sunt manelele, uneori mai ascult lil wayne doar pentru ca imi place vocea lui, adica putina lume are voce ca a lui

| xToTheZx explică (pentru TheDifference):

Si eu urasc manelele. Si da, Lil Wayne are o voce foarte misto. Recunosc ca nu doar vocea lui imi place ci si tinuta lui. De aceea Mi-am lasat parul lung. Ca sa imi impletesc parul blushing.

| xToTheZx explică (pentru xToTheZx):

Si Apropo. Si Eminem are voce misto. De fapt toti rapperi au voce misto. Daca nu aveau toti voce misto atunci nu mai erau artisti. laughing

| Differentx13 a răspuns:

Eminem, mai mult ca sigur happy

| MrAngelus a răspuns:

Eminem era mai bun inainte cu melodii ca "Without Me" si "The Real Slim Shady", acum' nu stiu ce sa zic. Cred ca e mai bun Lil Wayne, nu multa lume are voce ca a lui.

Iar asta e cea mai tare melodie a lui Wayne - http://www.youtube.com/watch?v=c7tOAGY59uQ

| CautNume a răspuns:

Eminem

| Đϋffγ a răspuns:

Eminem...

| MaryuS202 a răspuns:

Ambii rapperi sunt foarte talentati.Eu unul nu pot alege unul dintre ei.Asculta melodia Lil Wayne ft. Eminem-No Love si o sa intelegi ce zic

Întrebări similare