@eek eu ascult melodiile lui MJ de dinainte de moartea lui. tu? si sunt sigur ca mai sunt si altii... Michael Jackson a fost revelatia secolului pentru mine...inca de la primele acorduri ascultate am devenit fan...ca sa nu mai spun ce impresie mi-a lasat dansul lui...pentru mine MJ e number 1...si orice s-ar zice e Regele Muzicii Pop:X:X
Am urmarit spectacolul lui din Romania( la tv.)si mi-a placut foarte mult.Am fost impresionata de tot. Am mai ascultat sporadic melodiile lui dar am citit prin presa multe lucruri bizare despre el si spuneam ca e pacat. Abia acum am aflat ca au fost stiri de presa! Nu stiam ca a facut atata bine pentru multi! Acum il consider unul dintre cei mai merituosi artisti!
Buna.
. Da! M is for Michael.
Muzica sa va trai mereu, a fost un rege in adevaratul sens al cuvantului. Un talent extraordinar si un suflet foarte mare.
.Va fi ascultat de generatii intregi, pentru ca astfel de legende se nasc o data la 1000 de ani.Eu una nu cred ca va mai fi altul la fel.
M`a cucerit de`a dreptul.Traiasca Regele!
Pai sa iti spun sincer ....inainte de a muri eu nici nu stiam cine este ...acum imi pare foarte rau ca nu l`am ascultat si inainte ...practic am devenit obsedata de el il iubesc
Cand spun Michael Jackson spun de fapt "legenda", pentru mine inseamna foarte mult, inseamna muzica pop si imi pare nespus de rau ca l-am descoperit abia dupa ce a murit
Muzica lui mi-a placut de acum cativa ani dar nu eram fana insa acum il iubesc, pe el si muzica luiM. J. J. forever
Da, m-a cucerit. Am ascultat, ascult si voi asculta muzica lui. E intr-adevar regele muzicii pop!
Mtv:X M is from Music...acu` M is from M. J :X
Da, si pe mine m-a cuceriiiiiith \
M. J regele muzicii pOp`
Pacat de el...era intr`adevar un rege al muzicii pop...
Ca el n-o sa mai fie
Era 1 la 1000
Imi pare asa de rau
Dumnezeu sa-l ierte...
pa`pa... pupici virtuali:*:*
Mda frate.pe toti v a cucerit michael jackson. post mortem... da' sunt curioasa cati dintre voi ati ascultat piesele luiinainte sa moara?
mda.si acum toti sunt regi.elvis.regele rock&roll. m. j regele pop.si mai nou.madonna regina pop...
hai sa fim realisti.ar fi ei cantareti buni. dar nici chiar la statutul de regi nu se pot ridica.
Nu mi-a pasat niciodata cum arata! Pentru mine, importante sunt melodiile, doar de asta a fost ales regele muzicii pop, nu prin felul in care arata.Nu imi pasa de viata lui personala!
Pacat ca l-am descoperit abia dupa moarte. Michael Jackson a fost si va ramane The King of PoP.
Urask muzica pop... da' mj kanta chiar bine... melodiile lui erau misto... p mine da... ma cucerit :X:X:X
Nu prea stiam multe despre Michael Jackson. am aflat mai multe dp moartea sa imi placea si inainte:X dar nu ascultam asa mult inca imi place:X singurul cantaret de muzica pop care imi place:X.
Patricia444 întreabă: