Nu ai neaparat nevoie de instrumentatie. Succes! Sper sa pot ascutla si melodiile tale candva. Poate imi dai si mie un cantec pe prv sa imi fac o parere. O seara placuta!
Pai, simplu, inveti sa canti si la un instrumental chitara si pianul si cele mai placute Inscriete la niste cursuri
Cujm spun si ceilalti...nu trebuie neaparat sa canti la un instrument si ssper sa imi dai si mie o melodie dea ta:X
Negativele se fac in general de producatori. A si ai sa vezi ca un producator nu canta la niciun instrument. El foloseste o orga cu iesire MIDI si un program de productie (gen FL Studio), dar productia nu te intereseaza inca.
O da, pune aici o melodie. Daca s-ar putea si acapella (parca asa se scrie nu?) adica fara instrumentatie, doar vocea ta...
Nu este neaparat nevoie sa ai instrumentatie, daca ai negativul si vocea buna este perfect.
Pai, nimeni nu e perfect. Eu zic, ca daca ai succes, ai putea invata pe urma sa canti la o chitara [ca e cel mai simplu]. Nu toti cantaretii pot sa cante la instrument
anonim_4396 întreabă: