Nu e manea dar din dorinta de a fi comercial stilul sau a avut mult de suferit. Nu mai este ce asteptam de la el. Nu siguranta nu e manea insa.
Mda... nu prea departe
Cand era cu Sisu cantau pentru fani, dar acum cand canta singur o face pentru bani. [ dau rime ]
Parca vad ca peste un timp am sa aud ca a ajuns pe TarafTv!
Nu o fi ea o melodie stralucita, dar faceti diferenta dintre melodia asta si o maneasunt total diferitemanelistii isi plang rudele si dusmanii , dar V. i. p arata realitatea. Mie una imi place melodia, cu toate ca are alte melodii mult mai reusite, dar in nici un caz nu e manea
Are anumite beat-uri care te duc cu gandul la manele dar manea nu e. Si oricum mie mi se pare ca toate piesele lansate pe piata de pe albumul romanisme 1 si 2 in afara de change au influente"manelistice" si daca va continua tot pe stilul asta puya va pierde multi fani
Un fel de Dance manelizat dar nu e manea oricum are inclinatie spre manea, mai e putin si poate scoate un nou album "Am valoare in balcani moare dusmanii c-am bani"
Inca nu.adica aproape nu. dar oricum imi placea mai mult melodiile lui mai vechi!
Nu. Face doar muzica comerciala si in hip hop e un pacat mortal sa faci muzica comerciala. Poate daca fanii ar cumpara albumele nu ar mai face muzica comercial.
Nu stiu ce sa zic, cred ca da! Pe la inceput seamana cu una.Totusi,cred ca este o manea!
Lumy întreabă: