| cristime a întrebat:

Melodia lui puya -v. i. p manea? Parerea voastra

25 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Nu e manea dar din dorinta de a fi comercial stilul sau a avut mult de suferit. Nu mai este ce asteptam de la el. Nu siguranta nu e manea insa.

| WestSid3 a răspuns:

Mda... nu prea departe oh go on
Cand era cu Sisu cantau pentru fani, dar acum cand canta singur o face pentru bani. [ dau rime happy ]
Parca vad ca peste un timp am sa aud ca a ajuns pe TarafTv! laughing

| shadovv a răspuns:

E hip hop mixat cu manea crying
face de ras hip hopul straight face

| Razvan a răspuns:

Nu dar nici mult nu mai areoh go on
Iar videoclipul e in genul P. Daddy fasaitlaughing

| beka a răspuns:

Nu!

| Silvia a răspuns:

Nu

| ELD a răspuns:

Nu o fi ea o melodie stralucita, dar faceti diferenta dintre melodia asta si o manealaughingsunt total diferitelaughingmanelistii isi plang rudele si dusmanii happy, dar V. i. p arata realitateahappy. Mie una imi place melodia, cu toate ca are alte melodii mult mai reusite, dar in nici un caz nu e manea

| LuS[z] a răspuns:

Are anumite beat-uri care te duc cu gandul la manele dar manea nu e. Si oricum mie mi se pare ca toate piesele lansate pe piata de pe albumul romanisme 1 si 2 in afara de change au influente"manelistice" si daca va continua tot pe stilul asta puya va pierde multi fani

| Xonia a răspuns:

CU siguranta nu

Răspuns utilizator avertizat
| YukiMrM a răspuns:

Un fel de Dance manelizat laughing dar nu e manea oricum are inclinatie spre manea, mai e putin si poate scoate un nou album "Am valoare in balcani moare dusmanii c-am bani" laughing

| ancutsa410 a răspuns:

Inca nu.adica aproape nu. dar oricum imi placea mai mult melodiile lui mai vechi!

| deffect a răspuns:

Nu, dar daca mai continua asa "Puya" asta chiar va ajunge manelist... sad

| zburlituscorpy a răspuns:

Nu. Face doar muzica comercialawinking si in hip hop e un pacat mortal sa faci muzica comerciala. Poate daca fanii ar cumpara albumele nu ar mai face muzica comercial.

| Georgiana95 a răspuns:

Nu e manea in niciun cazlaughing

| ale_4786 a răspuns:

Nu

| sporadic a răspuns:

Varza letala!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu... dar e o prostie ca toate celelalte...in afara de faptul ca versurile sunt din viata reala restul' e varza!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Melodiile lui Puya( Undeva-n Balcani, V. I. P., Change) sunt un fel de manele combinate cu hip-hop. Asa am citit intr-un articol.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca puia este tare assa ca il votez 100% tare
poate sa imi dea si mie adresa de mes sa vorbesc cu el pliz

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai tare e puya
da este adevarat mersi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Puya a ajuns manelist se vede chiar daca nu o recunoaste bafta puya

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Puya esti un **** ne faci de rusine

| zoey_1066 a răspuns:

Nu stiu ce sa zic, cred ca da! Pe la inceput seamana cu una.Totusi,cred ca este o manea!