| andreeaaa1 a întrebat:

Mie miau placut aproape toate melodiile eurovisionului. voua? care vau placut?

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Topul meu (cu eventualele inversari "minorisime") big grin :
1. Romania ( love struck indiscutabil, thumbs up cei mai buni! love struck applause cu asta am spus totul! big grin )
2. Turcia ( love struck geniala piesa, interpretarea si show-ul facut - impresionante! applause )
3. Ucraina ( love struck fantastica voce, de o putere incredibila! thumbs up piesa cu un mesaj puternic si important! applause )
4. Moldova ( love struck foarte tare piesa fratilor nostri moldoveni thumbs up, iar sacsofonul de-a dreptul m-a cucerit laughing applause simpatici, energici si haiosi! big grin )
5. Azerbaidjan (piesa foarte moderna, frumoasa (aduce a Rihanna big grin, poate putin prea mult oh go on ), dar varianta live din pacate lasa de dorit), Armenia (dublura Angelinei Jolie laughing thumbs up superba tipa! love struck ), Cipru ( love struck foarte molipsitoare piesa thumbs up, iar vocea baiatului ajunge la suflet applause ) sau Georgia (puternica voce si o melodie foarte frumoasa applause ) si teoretic lista poate sa continue, dar am sa ma opresc aici. laughing laughing laughing

love struck Romania, Turcia si Ucraina sunt castigatoarele mele de suflet - adevaratul TOP 3 pentru mine! Au avut niste melodii geniale, superbe, senzationale! thumbs up applause love struck

Iar referitor la Lena - reprezentanta Germaniei not listening, nu merita in nici un caz locul 1, nu m-a impresionat (in mod placut laughing ) deloc! not listening Furaciune! laughing

7 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

@andreea, ma bucur, ca suntem pe aceeasi lungime de unda.winking Mersi pentru apreciere! peace signwinking

| AvalohAlyn a răspuns:

Mi-a placut melodia Romaniei, de data asta a fost reusita, melodia Armeniei, Albaniei si Islandei.Consider ca Germania nu merita sa fie castigatoare. Dar asta este. A fost oricum un show frumos.

| Iuliaana a răspuns:

Eruovisionul din acest an a avut multe piese bune
mi-au placut Romania(bravo Ovi si Paula), Serbialove strucklove struck, Spania, Israel

| UNfriendLY a răspuns:

Moldova

| Eff a răspuns:

Deci...
Cel mai mult mi-a placut Ucraina. tipa aia era incredibil de frumoasa si avea o voce perfecta si melodia era geniala... doar ca a luat asa putine puncte ca nu era un rahat de tipu eurovision X. x
Asa. dupa aia mi-a placut Azerbaijan, ceea ce ma mira ca ei de obicei au numai rahaturi de melodii. asta de anul asta a fost chiar draguta, coregrafia era cam penibila.
Tuuuurcia:X a avut o melodie geniala =p~ si acum o cant toata ziua.
mi-a placut cipru pentru ca aveau o melodie sweet si solistu era prea frumos=p~
si georgia a fost draguta. si moldova chiar mi-a placut foarte mult.
stai ca uitasem de danemarca. draguta melodia, chiar de eurovision, dar cam rasuflata.

oricum, top 3 pentru mine:
1. Ucraina
2. Azerbaijan
3. Turcia

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie mi s-au parut dragute cea a Romaniei, a Moldovei si a Turciei(instrumental). Zic dragute pentru ca nu sunt chiar pe gustul meu, dar cele mai bune de la eurovisionul de anul asta(dupa parerea mea).

| Cindy . ♥ a răspuns:

Păi mi-a plăcut cea a României, a Moldovei, a Turciei si a Georgiei. Astea au fost THE BEST. love struck. M-ai mi-au placut şi altele dar numai comentez.hee hee