Nu e una singura, numele adevarat este miley cyrus si numele de scena este hannah montana.
Miley poarta peruci pe scena poate d`asta uneori nu e de recunoscut.
Nu este aceiasi persoana. numai ca miley cand e hannah are peruca blonda.
Nu, este o singura persoana, miley cyrus are numele de scena hannah montana, iar cand este hannah poarta o peruca blonda
buna intrebare chiar daca dispretuiesc la nebunie pe miley cyrus iti pot spune ca amandoua sunt una si aceiasi persoana
Nu.Hannah Montana este personajul pe care Miley Cyrus il interpreteaza intr-un serial.
E doar o singura persoana dar sti...are persoanlitate dubla in desene e hannah montana si in viata de zi cu zi e miley cyrus
Eu stiu asta dar colegele mele ma fac proasta ca nu stiu ca hannah si miley sunt doua prietene bune care au lucrat la disney pentru serialul acesta si ca sunt 2 persoane diferite... si eu am zis sa intreb aici ca stiu ca toti stiti mai bine
Este o singura pers doara ce atunci cand e hannah (cu peruca) are o alta personalitate fata de atunci cand e miley (fara peruca
) si asta te zapaceste cel mai mult mai bine ar renunta la toate poracariile aste cu miley si hannah atunci ar avea mult mai mult succes decat cu cele doua personaje (cand este meleiy parca ar fi EMO