Rock clar.Tot ce aud cand ascult muzica comerciala sunt niste catele in calduri.
Nu ascult şi nu suport blues, country, indie, dar oricum, muzică de calitate aleg
Baft'! :3
Nu am nici o problema cu rappul. dpar ca rappul se imparte si el in parazitii care sincer mi se par vulgari si bitza, nane care au mesaj ceva mai soft insa sunt cuminti
Dupa parerea mea rappul se imparte in parazitii si rapp comercial.
Mi-am dat seama, am vrut doar să explic că nu toate cele din paranteză fac parte din muzica de calitate, după părerea mea evident
Muzica rap se imparte in 2 categorii:cei de la 20CM(parazitii, bitza, markone1)care canta rap necomercial si care se exprima vulgar si rap comercial si aici intra si nane care acum este 100%comercial, gw, grasu xxs
Eu aleg muzica de calitate, bineinteles ca toti vor alege muzica de calitate ca sa nu fie considerati niste cocalari(indiferent ca asculta manele sau muzica comerciala tot cocalari raman)
Muzica de calitate a câștigat deja. De fapt, nici n-a avut cu cine concura.
De când indie e muzică de calitate? Mie personal, muzica indie mi se pare o prostie, o nonvaloare.
In locul acelor... pot sa pun orice nu e comercial, deci, clar, muzica de calitate, muzica electronica :D
A auzit cineva de nenea --> http://www.youtube.com/watch?v=ZOTP0POhRgg?
Dacă spun despre indie că nu-i muzică bună, înseamna că automat îmi plac manelele? Ce chetsie
Nu...vorbesc despre indie nu muzica aia indiana. poate indie rock
Tot la indie rock mă refeream şi eu. Este o nonvaloare, care mai are şi pretenţii.
Dintre un concert Justin Bieber si Metalllica, eu il aleg pe Justin bieber! Pe bune? Adica, pe bune?
Nu,sunt in secret fana Justin, dar nu vreau sa se afle.)
Hip-hop = rap, graffiti, b-boy-ing, DJ-ing. Dacă expresia "muzică hip-hop" a ajuns o formă licențiată, acceptată, e din cauză că de la început a existat confuzia asta, din moment ce, dintre cele 4 elemente, rapul a cunoscut cea mai mare amploare. Dar, cum spunea KRS-One: "rap is what you do, hip-hop is what you live". Hip-hop-ul NU e gen, e întreaga cultură.