| Tourniquet a întrebat:

Nu înţeleg ce au maneliştii cu cei care ascultă rock. Şi eu fiind ascultătoare de acest gen, mă pomenesc că se iau maneliştii de mine pe stradă făcându-mă satanistă, emo și că ce ascult eu e o porcărie. Faptul că-mi place Evanescence, Within Temptation, Nightwish (cu Tarja), Nirvana și multe alte trupe... care-i problema lor? Voi cum procedați?
Nu pot să-mi iau un tricou negru că ori mi se zice condoleanțe de către babe, ori se uită strâmb la mine maneliștii, ori bătrâneii se uită la unghiile mele și fac o față de parcă l-au văzut pe Satana.

Cum procedați voi cu asemenea specimene și ce părere aveți?

16 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu pur si simplu ii las in pace.A fi rocker nu e ceva rau...mai rau e sa fii manelistwinking

| ᵖᵘᶠᶠʸˡᶤᶜᶤᵒᵘˢˢ☠ a răspuns:

Având în vedere că trăim într-o ţară în care preferinţele exclusive nu se discută ci doar se critică, formula magică e ignoranţa.Şi eu de curând am început să ascult black metal.Pe lângă faptul că nici măcar părinţii mei nu sunt de acord cu gusturile mele, mai am şi la liceu câteva specimene *de valoare*.Da, mă irită muzica lor, comentariile lor grosolane dar decât să te ciondăneşti cu ei, mai bine îi ignori şi-i laşi să debiteze verzi şi uscate.N-ai cum să-i combaţi.Lumea o să vorbească şi-o să creadă ce vrea indiferent dacă vrei sau nu să schimbi cursul lucrurilor.

| AriannaAri a răspuns:

Ignora-i. Si eu ascult rock doar ca nu imi place stilul lor de a se imbraca de aceea ma imbrac normal happy (rochite, pantaloni scurti, tocuri, maieuri etc.) deci nu am probleme pe strada. Uneori cand persoanele care nu ma cunosc foarte bine afla ca ascult rock, se mira pentru ca nu ma imbrac ca ei, nu ma machiez foarte strident si toate astea happy.
Sincera sa fiu, daca as fi in locul tau, nici nu le-as da importanta, lasa-i sa vorbeasc, sa critice dar ignora-i pentru ca ii va durea mai tare.

| VineSoarele a răspuns:

Ii ignori.

| TheLordofSalem a răspuns:

Eu ma imbrac in negru pentru ca majoritatea hainelor imi sunt asa. Pur si simplu imi place culoarea. De multe ori se uita ciudat la mine, insa ii ignor pentru ca nu are rost sa ma cert cu ei. NU au cultura si atat le poate mintea aia atrofiata. Te sfatuiesc sa ii ignori si sa nu asculti parerile celor din jur. Asculta rock in continuare si imbraca-te cum iti place. Nu trebuie sa te imbraci neaparat in negru daca nu poti. Un tricou cu un craniu sau cu o formatie, merge insa. Daca cineva comenteaza incearca sa il eviti, mai ales daca nu il cunosti.

NOname
| NOname a răspuns:

De ce să-ți pese de părerile celorlalți?
Simte-te bine și ignoră-i!

| ეΓმzყlἶfპ a răspuns:

Eu nu`i bag in seama, sa se uite la ei prima oara si dupa aia la mine.

| rock231girl a răspuns:

.La ce fel de oamenii sunt menelistii nu ai ce face cu ei, nu-i lua in seama.Rockul e un mod de a traii asa ca nu are nimeni ce sa comenteze.

| thegatekeeper a răspuns:

Stiu la ce te referi. De fiecare data cand ies afara primesc cel putin o remarca de genul asta sau o privire ciudata, de parca as fi iesit dezbracata sau asa ceva. Am observat ca, de obicei, manelistii/ cocalarii se iau de persoane de genul acesta atunci cand sunt in grup, probabil ca sa "se amuze", fiindca mai mult de atat nu ii duce mintea.
Cel mai simplu este sa ii ignori si sa nu iti pese, ceea ce sigur se va intampla pe parcurs. Eu m-am obisnuit si oricum nu prea ai ce sa faci in privinta asta. Continua sa te imbraci cum iti place si cu ce ti se potriveste si cam asta e.

| WinterSoldier a răspuns:

In Romania totul e posibil.De exemplu eu ii ignor si ii consider inculti ce sa le faci.Si pe mine la scoala ma fac colegii satanista,emo pana si diriginta mea ma face satanista(dar la cum arata ea n-ar trebui sa comenteze)ca ma imbrac in tricou negru de obicei cu Megadeth(am mare colectie cu tricouri cu aceasta trupa), blugi, tenisi si jeaca de piele si imi fac unghiile negre.Ce daca ascult Megadeth, Slayer, AC/DC, Dimmu Borgir etc.Eu de obicei ii ignor da le intorc si o vorba cu zambetul pe buze.Stiu sentimentul, dar la mine in scoala sunt multi rockeri si fac la fel ca mine.Iti doresc succes in lupta cu acesti inculti si superstitiosi.

| ϟkatεVaηϟ a răspuns:

Nu-i baga in seama!
A fi rocker in tara asta e ceva mai rar.
Si eu ascult rock, cred ca 10% din populatia tarii asculta rock.
Restul? Manele, house, porcarii care pot fi facute oriunde si de catre oricine, nu iti trebuie mare scoala.
Ignora-i pe ceilalti, imbraca-te cum te simti tu mai bine.
Si eu ma imbrac cu tricouri negre, imi plac mult happy, nu trebuie sa le bagi in seama.
Babele-s mai inapoiate.
Tiganii? Prosti.
Daca ei asculta manele, atunci ei cred ca toata lumea asculta manele. Si daca asculti rock esti satanist... toti incultii si toti tampitii spun asta.
Sa stii ca rock-ul e cel mai tare gen de muzica inventat vreodata!
Nu-i baga in seama pe ceilalti, parerea ta conteaza!
Bafta si rock on! \m/

| RichardCezar a răspuns:

Pentru ca sunt prosti de aia. Nu ii baga in seama ca nu au nici gram de inteligenta manelistii aia.

| Knock a răspuns (pentru RichardCezar):

Manelistii un mi-au aprobat raspunsul la intrebare pentru ca era parerea ok si am folosit un cuvant cu P... popcorn

| mickeye a răspuns:

Maneliștii sunt mulți și proști. Nu-i băga în seamă. Eu nu sunt rocker, ascult cam orice Sting, Scorpions, Madonna. orice în afară de muzică românească. Și te înțeleg. Dacă ai asculta Inna ai fi de-a lor.

| RoxanaGhost a răspuns:

Şi mie îmi place Evanescense şi Nightwish :3
Nu-i băga în seamă, fiecare face ce vrea cu viaţa lui happy
De ex. eu mi-am făcut piercing la 13 ani şi toţi ziceau că am sîrme ca la porci laughing dar după cîteva luni s-au plictisit şi mi-au dat pace happy

| RoxanaGhost a răspuns (pentru WinterSoldier):

Şi eu ascult Dimmu Borgir :X