| Busy a întrebat:

Nu sunt manelista, insa este o melodie pecare am auzit'o de curand... in care zice cam asa "De frumos esti frumos, dar prea laudaros. Esti frumos ca un print, pacat ca prea multi minti." si nu o gasesc. ma puteti ajuta? Sti'ti cumva, cum se numeste?

5 răspunsuri:
| Dumnezău a răspuns:

Da,se numeste ''Iesi in mortii tai cu grohaiturile voastre de cocalari.''

| Busy explică:

Ah, nici o problema daca nu ma crezi, nu ma intereseaza.

| Busy explică (pentru Dumnezău):

Tu grohai, atunci cand vorbesti. happy Daca injuri pe un site public, te crezi interesant? Si legat de nume... foarte frumos. Dumnezu a raspuns "Iesi in mortii tai...", dai dovada de foarte buna crestere si educare. Imi pare rau, dar nesimtirea este o boala incurabila. sad

| Dumnezău a răspuns (pentru Busy):

Nu sunt nesimtit,insa sunt de parere ca manelele ar trebui interzise prin lege; daca le asculti,sa fii spanzurat in piata publica,pe motiv ca propagi prostia din versuri, prin tine, ascultator fiind.Asta e zgomot de retardati, ce strica urechile; asculta si tu ceva mai normal pentru oameni, nu pentru maimute.

| Busy explică (pentru Dumnezău):

Ok, iti promit ca de azi inainte, voi asculta numai rock. Serios! Asculti ce muzica iti place, intelegi? Nu tu spui "nu sunt nesimtita" ci oameni care observa acest lucru. Crede-ma, daca nu-ti convenea intrebarea mea, nu dadeai nici un raspuns. Nu stiu si nu ma intereseaza ce cred ceilalti utilizatori despre tine, dar cred ca nu ai cei 7 ani de acasa si esti cam nesimtita asa de fel...ah, si te astepti si ca toata lumea sa fie ca tine, dar aste este... nu toata lumea are bun simt.