Nu cred catoată lumea o urăste. De fapt, pe zi ce trece văd din ce în ce mai puţini oameni care nu suportă mizeria aia.
După părerea mea, este un jeg de melodie cu un jeg de clip, pe care-l poate face absolut oricine (nu-ţi trebuie prea multă minte ca să te zbaţi 30 de secunde).
Dar aşa a fost mereu. Se găseşte ceva extrem de penibil care să fie promovat în draci.
Mai nou, e la modă să te filmezi în timp ce faci dansul ăla de oligofreni şi să spui că e la mişto, că ţie de fapt nu-ţi place da na, aşa de caterincă merge.
O metodă bună ca cineva să fie sigur că nu o să-l respect niciodată este să apară într-un clip de genul.
Pentu ca e o prostie, imi vine sa-mi trag un glont in cap de cate ori o aud.
Mai exact cine o uraste? Mie imi place, e haioasa si ma bine-dispune! LOVE HARLEM SHAKE!
Ar fi unele motive sa nu iti placa
-ai ascultat-o prea mult
-nu ti se pare ok clipu'
-nu este genul tau
Dar oricum Constantei ii place
DO THE HARLEM SHAKE
Te pup!
Fiindcă nu este considerată o melodie.Este mai mult un...ah, m-am plictisit.E una din cele mai mari porcării existente la momentul actual.
Văd că multora le place și mi se pare sinistră, o scuză perfectă să faci chestii retardate pe care alții nu le-ar face de frică să nu pară imaturi. Și te folosești de o scuză cum e asta.
Plus că e o bâțâială ciudată și, să fim serioși, câți nu s-au gândit la asta? Doar că nu s-au filmat și pus pe youtube.
E net inferioară melodiei Gangnam Style, măcar aia are linie melodică și un dans ceva mai original.
Si eu fac parte din toata lumea si nu stiu despre ce vorbesti, cred ca fac parte din a 3 a categorie.
Harlem Shake e o chestie destul de tare dar cand vezi 20, 30 de video-uri maxim.Deja fiecare scoala/oras avand un videoclip de genul devine penibil si plictisitor, si macar de ar fi ceva diferit dar toti fac acelasi lucru(Parerea mea)
anonim_4396 întreabă: