1. la na Mike e prescurtarea de la Michael deci a scris bine numai ca a scris prescurtat. 2 imi place si mie foarte mult Michael Jackson uite id me:baby_dangerous_4ever 3. eu nu cred ca el a murit sunt foarte multe dovezi ca el traieste asaa ca...
R. : 4. Moartea lui Michael Jacskon a fost "omucidere", provocată de o supradoză de Propofol, Midazolam şi Lorazepam.
Nu deloc nenorocit doctorul Murray. El nu a facut altceva decat sa isi faca meseria.In niciun caz nu s-a sinucis nu medicamente si de moarte buna din pacate nu a murit.Deci,a facut atac de cord
Offf tu nici nu stii cum il cheama.
Michael Jackson.
A fost omorat din greseala cu o supradoza de medicamente.Deci cred ca 4, l-a omorat nenorocitul de Murray.
La momentul asta nu conteaza cum a murit sau din ce cauza, cert e ca el nu mai e si timpul, respectiv banii nu il pot aduce inapoi...
S-a sinucis cu medicamente. Dar cu ajutorul lui Murray. Pentru ca am citit intr-un site [ nu mai stiu ce site] ca Michael a intrebat-o pe Lisa Marie cum a murit tatal ei Elvis Presley. Si Lisa Marie i-a aspuns : "S-a intoxicat cu pastile", iar el i-a raspuns. "Draga mea cred, ca o sa mor la fel ca tatal tau..." Discutia asta m-a facut sa cred clar ca Michael Jackson voia sa moara.
Parerile sunt impartite, eu sincer nu stiu ce sa cred.si imi vine sa plang in hohote cand ma gandesc, dar mai repede as crede ca l-a omorat docorul.
Inca nu se stie sigur din ce cauza a murit artistul. Se speculeaza ca cel care l-a ucis e dr. Murray din cauza ca i-a administrat o doza prea mare de Propofol (anestezic) doza care i-a fost letala lui Michael. Deci ar fi raspunsul 4.
O sursa mai recenta din 2 martie explica mai bine ce am spus eu aici in cateva cuvinte: http://news.softpedia.com/......6311.shtml
Imi cam place partea cu "nenorocitul" deci 4...
Dar daca traieste?
Orice este posibil in ziua de azi...
Hei hei hei a aparut de nu stiu cate ori la televizor sosia lui M. J si voi cred ca-i confundati, el o sa-i tina locul in continuare A fost si in Romania si daca vreti sa stiti il cheama Earnest Valentino :X Asta era pentru cei care cred ca traieste. Mai era un videoclip pe mai multe site-uri cu stiri ca a iesit dintr-o masina de ambulanta parca MJ, de unde stim noi ca atunci nu a fost sosia lui Parerea mea e unica Murray a fost devina ca l-a lasat sa ia supradoze ceea ce nu era bine, nu avea voie sa decat ce i se spunea, dar fiind The King Of POP, doar nu vreai sa i se impotriveasca lui MJ
In primul rad Murray nu e un nenorocit. Ce vina a avut el daca Michael a cerut o supradoza anestezie? Cand a vazut ca vin banii i-a indeplinit dorinta. Si ma gandesc ca si Michael era constinet ca o supradoza ii poate fi fatala. De morti numai de bine, dar scuteste-ma .
A murit din cauza medicamentelor luate de catre Michael) si administrate(de medicul ala Murray) in nestire.
Ok, si daca nu a murit? te-ai gandit vreodata la aceasta posibilitate? ) jajaja
Michael Jackson n-a murit, e pe invisible! ce v-am spus eu.in urma cu ceva timp...mai tarziu o sa-mi dai dreptate.desi era un raspuns metaforic
1. La mana mike e prescurtarea de la michael deci a scris bine numai ca a scris prescurtat, 2. La mana si mie imi place foarte mult mj uite id meu: baby_dangerous_4ever, 3 la mana eu cred ca el traieste sunt foarte multe dovezi ca el nu e mort am vz video si in scris.
AshiChan întreabă: