| Artemisia a întrebat:

Ozzy Osbourne vine in Romania.Mergeti la concertul lui?

Răspuns Câştigător
| Dean1996 a răspuns:

@afterline, acum sincer, eu zic sa nu te iei de adam lambert, imi pare bine ca nu te-ai luat de mine, pentru ca sincer, la ce lume e in ziua de azi. da imi place Adam Lambert, si am auzit de Ozzy Osbourne, dar nu ma omor dupa el.Sa zicem doar, sa presupun ca Adam nu o sa mai fie cunoscut.(dar va continua sa faca muzica, cel putin) ma doare undeva, eu ii ascult muzica ca imi place, nu ca e cunoscutstraight face... ce prostie!
Nu te mai lua de trupele mele, ele au un mesaj in melodii, si te rog frumos ai grija cu vocabularul, nu vezi ca esti singurul care vorbesti asa? Pe bune acum...imi pare rau @Kryssy dar nu m-am putut abtine, haterii astia ma scot rau de tot din mintii, pai mai, cine esti tu sa ii critici muzica? Vreau sa te vad eu pe tine cantaret, sa ajungi mai cunoscut ca el, si atunci sa ii critici muzica, cand vei fi macar la fel de cunoscut ca el, dar acum. ce esti tu ma? iti zic eu, cineva care da raspunsuri pe TPU, la fel ca noi toti.esti EGAL cu noi.

23 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Shharonnnnn

| Dean1996 a răspuns:

Daca nu e Adam Lambert nu ma duclaughing
Trebuie sa fie un cantaret foarte cunoscut ca sa ma duc eu la concertul lui(asta pentru ca parintii mei sunt asa mai...mm.de moda veche, sa zicemlaughing ) dar + ca nicie eu nu ma omor dupa concerte. daca m-as duce la un concert ar fi a lui:
-Adam Lambert
-Breaking Benjamin
-Cinema Bizzare(pacat ca s-au despartit)
-Panic at the disco
-My Chemical Romance; X
-Allison Iraheta
batting eyelashes
Si atat imi vin in minte acum, ei poate or mai fi, dar nimeni nu vine in Romaniastraight face. Din cantaretii care vreau eu sa vinaoh go on, alti nu ma intereseaza.

| Anonimous_4345 a răspuns:

Nu

| retouchan a răspuns:

Only One.ai dat chestia cu Adam Lambert ca sa primesti funda aia amarata oh go on.Fiindca ai vazut ca are poza cu el la avatar oh go on.WSM.

Eh.Cat despre Ozzy Osbourne.Nu ma prea omor dupa rock chatterbox.Deci.Nulaughing. Nu merg happy. Dar tu mergibatting eyelashes?big grin

| afterlife a răspuns:

Da, eu ma duc.
Cum sa nu stiti ma de Ozzy Osbourne?! Incredibil.
ǾŋŁy ǾŋĘ cat crezi tu ca o sa reziste cacaciosul tau de ''Adam Lambert''? face o muzica de tot rahatul, la fel ca si celelalte trupe enumerate de tine.Crezi tu ca peste 10 ani o sa mai auzi de Adam Lambert? iti zic eu:NU.Nu o sa mai auzi, cu siguranta. dar de Ozzy Osbourne si de Black Sabbath o sa dai toata viata ta; muzica celor de la Black Sabbath continua sa traiasca si astazi, dupa 40 de ani.
Imi pare rau ca urechile tale trebuie sa sufere atata.

| Artemisia explică:

@afterlife eu am intrebat daca mergeti la concertul lui ozzy, nu am cerut parerei legate de adam, ok?

in legatura cu adam, el are o voce de milioane si se va mai auzi de el.este doar la inceputul carierei, si-a lansat primul album, are tot timpul din lume.
sincer eu decat sa ascult rockerii aia care care te zgarie pe timpan, mai bine ascult adam lambert, sorry.
intrebarea asta am pus-o doar pentru a vedea ce o sa faceti.

| xSoaked a răspuns:

@cativa care au raspuns pana acum. Nu ati auzit de Ozzy? OMG. Ozzy si in general, Black Sabbath are muzica de calitate. Eu nu sunt fan, dar pot spune ca imi place. Si nu, nu merg la concert. Am avut de ales intre Ozzy si Guns N Roses si am ales a doua varianta thinking Pentru caaaaaaaa... sa vad ce or sa faca fara Slash big grin

@Kryssy scuze pentru deplasarea de la subiectwinking

| ChypS a răspuns:

Unde este concertul? in ce oras

| afterlife a răspuns:

Intradevar a doua parte a fost pe langa subiect, dar nu m-am putut abtine...chiar sa nu auzi de Ozzy,(''Cine e asta?'')am ramas masca cand am citit aceste 'raspunsuri'...in fine.
Imi pare rau ca te-am jignit, dar eu cred ca muzica il reprezinta pe om, deci nu ma astept sa intelegi.

| Dean1996 a răspuns:

B. BuBu, eu zic sa taci din gura, eu chiar ascult adam lambert, si ma doare undeva de funda, si app mai bine Adam Lambert, decat justin bieberwinking ok amice? nu ma intereseaza funditele, eu i-am zis opinia mea, ca e fan adam lambertthinking este ok.si eu sunt.il ascult de mult timp si pot spune ca este cantaretul meu favorit, si ca sa il potolesc pe b. BuBu te rog sa nu imi dai funditalaughing, na, am spus-o! sa vezi ca nu imi pasa de funditehappy
O seara placuta!

| Dean1996 a răspuns:

Pentru ca eu nu am avatar cu adam lambert asta nu inseamna ca nu sunt fan, sa stii, in legatura cu faza cu justin bieber imi cer scuzelaughing, de la distanta se vedea ca e justin in poza ta, whatever, ti-am spus ce aveam de zistongue.si @KryssyCullen nu stiu cat de folositor sau stupid ti s-a parut raspunsul meu, dar indiferent sa nu imi dai funda, ca sa ii eu arat eu lui ca nu dau raspunsuri pentru fundite.Ca am bagat faza cu Adam Lambert, imi vine sa radlaughing)))), hai gata, nu ma mai bag in amanunte ca ma enervez degeaba, nu vorbii fara sa cunosti oameniiwinking ok?

| DjAndrea a răspuns:

nu

| checkmybrain a răspuns:

Da, mergem!

| afterlife a răspuns:

Am dreptul la o opinie-eu decid ce vreau sa spun si ce consider ca trebuie sa spun(liber-arbitru); si in comparatie cu Ozzy, chiar face o muzica, cum spuneam cacacioasa.
Intradevar eu sunt un nimeni, un simplu om, care poate realiza o diferenta atat de mare intre cei doi interpreti, incat unul dintre ei nu o sa-l ajunga in veci pe celalalt.
Doresc sa inchei.Am spus ce am avut de spus...

| ILadyInBlack a răspuns:

Afterlife degeaba incerci sa le explici ca tot nu o sa inteleaga.
Si da, o sa fiu acolo.

| retouchan a răspuns:

Auzi only one.eu cred ca vezi in borcan laughing

am zis eu ca il ascult pe giastin bibar? hai lasa`ma.

Mie nu`mi place nici de Adam Lambert[gay] si nici de Giastin Bibar[tot gay.]. Asa ca tu sa nu te mai bagi in vorba chatterbox

| retouchan a răspuns:

Si vezi in punga rolling on the floor

is eu in poza. du-te si puneti` ochelari... vrei dovada?

Ceremio`. iti dau poza cu mine.si vezi ca`s eu in poza rolling on the floor

asa ceva n`am mai vazut rolling on the floor. Si eu nu`s gay ca sa`mi pun poza cu baieti` la avatar [NOOB!]

| pwp a răspuns:

Nu

| madutzza1297 a răspuns:

Nu imi blace cum canta oxxy osbourne si nu singurlu concert la care as merge ar fi al lui adam lambert. pentru ca muzica lui e mai frumoasa ca a oricui si are cea mai frumoasa voce. am auzit ca ar putea primi loc in Queen. si chiar daca nu ar mai fi popular eu tot las aculta pentru ca l-am ascultat de cand a debutat si o sal ascult pana o sa mor:X

| Dean1996 a răspuns:

B. BuBu daca te intereseaza, chiar am ochelariilaughing)))), dar stii oameni mai fac greseli, si apropo, daca ai avea la avatar o poza cu un baiat(vedeta, sau barbat) nu ar insemna ca esti gay desteptulerolling on the floor) lumea ar intelege ca iti place respectivul, si apropo, pe bune ca de la departare se vede ca Justin Bieber.straight facestraight face. si te rog, hai gata, fara scandal.am spus ce am avut de spus.si tu chiar crezi ca nu am lucruri mai bune de facut de cat sa cer o poza cu tine?rolling on the floorrolling on the floor. Mai bine ma duc sa ma uit la televizor, sau orice altceva in orice cazlaughing. Si da, te cred ca tu esti in poza de la avatar, si eu sunt in poza de la avut.

Concluzie: Daca ai avut cu un baiat si esti baiat, nu inseamna ca esti gay! e valabil si la fete, eu daca sunt fata si am un avatar cu.thinking sharon den adel (solista din within temptation) nu inseamna ca sunt lesbianca, inseamna ca imi place.
Doamne cat m-a distrat raspunsul taurolling on the floor

| Artemisia explică:

Ia mai terminati!

| selly000 a răspuns:

Eu nu inteleg de ce l-ati mai bagat pe Adam in toata chesia asta! Helooo,oameni buni! Kryssy a intrebat daca mergeti la concertul lui Ozzy Osbourne,nu al lui Adam! Si daca cineva a spus ca este fan A.L,sau ca ar merge la concertul lui,ce treaba aveti voi, ceilalti? Daca nu va place de ce trebuie sa-i criticati muzica? Daca nu va place voua, nu inseamna cu nu e talenat sau ca nu are melodii bune.Nu va place voua,atat! Eu respect parerile altora, dar puteati sa spuneti doar atat:"Mie nu-mi place Adam Lambert, dar atat!"Repet:daca nu va place voua nu trebuie sa spuneti ca nu face muzica buna! Sa va intre bine in cap chestia asta!

Răspuns utilizator avertizat
Întrebări similare