anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Parerea mea este ca in Romania emisiunile despre talente muzicale sunt unele dintre cele mai de **** emisiuni difuzate in Romania,cei mai netalentati oameni vin acolo si sunt promovati pentru cateva luni poate daca au noroc unii pentru mai mult timp, si lumea cum e prosta chiar crede ca daca au castigat vocea Romaniei sunt talentati, vrajeala talentele adevarate sunt in underground nu pe tv.

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

La televizor nu se va da niciodată ceva ok laughing, dar să nu fim răi, unele persoane au voce bună de la concursurile alea.

| ash87 a răspuns:

Unde mai pui ca toata atmosfera asta de "concurs" cand vine vorba de ceva sentimente exprimate. nu-si are locul, ne face sa ne gandim cine e mai bun intr-un domeniu in care atunci cand esti "mare" nu mai suferi grad de comparatie, esti tu si atata tot. Si toata tevatura asta cu educatia - ca se ajunge si pe la subiectul asta - e o vrajeala de adormit copiii, daca n-ar mai exista conservator am fi toti constransi sa fim originali si sa avem propria chestie de oferit, n-ai mai vedea copii de 18 ani care vor sa sune ca si cum ar avea 50 de ani si 20 de grammy-uri.

| ØverTheRainbøw a răspuns:

N-am mai aprins tv u de cativa ani... oricum n-ai nimic interesant de vazut

| TheSpell a răspuns:

Deci dacă Tiberiu Albu și Teodora Buciu sunte netalentați, mă împușc, jur.

| VictorJulien a răspuns (pentru TheSpell):

Ia pune.i pe astia pe langa Parazitii, Cedry2k,Sisu,Dragonu' si astea sunt doar cateva exemple.

| TheSpell a răspuns (pentru VictorJulien):

Și vrei să zici că Dragonu are voce mai bună decât Tiberiu?
Da, dacă ne referim la mesajul piesei e ok, dar ca voce e 0.

Nu ma refer la voce, ma refer la faptul ca in Romania cei care chiar merita aprecierea nu sunt apreciati pe cat merita.

| TheSpell a răspuns (pentru VictorJulien):

Asta așa e.
Dar asta nu înseamnă că la tv vin doar netalentați.

Da asa este sunt si exceptii dar in mare parte sunt praf.