Este interesant dar ai grije mare la ritmul pe care vrei să îl creezi, şi nu ar fi rău nişte beatbox pe lângă versuri ar suna destul de okay pentru început. Apreciez muzica foarte mult, mai puţin manelele, însă ai de muncă dar nu foarte mult. Eu compun poezii şi uneori cântece, e adevărat nu mereu iese bine şi chiar şi eu am nevoie de ajutor pentru a putea scrie şi de sfaturi. Baftă.
Versuri ...nu pot sa zic de **** ca l-as jignii pe JB,glumesc,ai rima,e si ceva asonanta,doar un singur lucru: Tu zici in rimele tale ca esti nesimtit si nu iti pasa de parerea mea,dar tu totusi ne ceri parerea,uite ce e mai ales ca ai zis ca ai facut rap si ai pus si o poza cu Haarp Cord la avatar,tu nu canti rap intelegi? Tu nu reciti rap,nu ingani rap,tu faci rap tu simti rap tu trebuie sa respiri rap in **** mea ca sa faci rime perfecte, nu poti sa spui pe beat ca esti mare magnat si te plac femeiel cand tu **** numai picioare in gard intelegi?
Versurile trebuei sa spuna ceva real desore tine pentru ca oamenii isi vor da seama ca minti in ceea ce faci, tu in verusrile astea aproape ca ai dat-o-n manele, daca vezi ce rima fac cand sunt obosit ramai masca iti vorbesc in rime ca un casetofon, pentru ca in momentu lala simt rima! Intelegi?
Sper sa nu te jignesc prea tare, dar daca chiar asa esti cu adevarat cum zici aici, trebuie sa-ti spun ca esti cea mai mare jigodie nascuta vreodata pe pamant!
Apoi daca esti sau NU esti, ma intreb eu cui crezi ca va placea piesa asta?
Bine sa zicem ca mai sunt alterati, bolnavi psihic printre noi care ar aprecia asta dar ei sunt numai 1 la suta, crezi ca cu atat vei putea ajunge un cantaret rap?
In fine, cu o asa atitudine NU vei avea NICIODATA prieteni normali sau adevarati iar mai devreme sau mai tarziu te ve trezi la inchisoare pentru ani buni sau mai rau, vei muri, sa nu mai zic cauza ca ar fi prea lunga...
Ti se pare interesant? ))) Probabil si poeziile tale suna la fel de interesante ))))) Multa bafta cu ele! )))
Serios? ai tu o carte de poezii publicată recent şi nu ştiu eu? -_- Mă rog dacă aşa spui tu... Oricum fiecare cu părerea lui dar nu înţeleg dc te bagi peste părerea mea te-am băgat eu în seamă cumva? M-am luat eu cumva de tine ca să începi să comentezi? Ţi-am cerut cumva părerea despre poeziile mele? Dacă nu ţi-am cerut-o te rog frumos să taci.
Nu imi dau seama daca asta este:
1. strigatul debusolat al depresiei
2. o incercare de a iesi in fata
Pe scurt, poate ar fi mai bine sa te uiti la comedii si la documentare motivationale.
Si eu sunt rapper si eu compun melodii. Dar tie tia iesit asta exprimanti viata in vrsuri, uite cateva de ale mele.
Cel mai bun prieten al meu, sunt eu si asta ma doare
Caci am avut incredere-n prea multi acum se pare
Am crezut ca Arssura rapper era
Si cu asta am creat versurile astea
Eu, Batique si Arssura rap-ul prezentam
Si pe toti din alte muzici cu bazooka-i impuscam
...
Nu stau sa vezi toate creatiile mele, te inteleg :
Daca de rap nu te legi,
Asta inseamna ca n-ai cum sa-l intelegi!
Ancuta5678 întreabă: