@briannaemi Lovato e tot o pustoaica, a jucat in Camp Rock care il pute-ai viziona pe Jetix si inca mai poti, cred.
Dintre ele doua, ma aleg pe mine.
Sincer nu aveti ce face. Imi place Miley, dar nu sunt obsedata. Daca o vedeti cum isi etaleaza fitele... . Mai bine te lipsesti .
Amandoua canta naspa ...Miley ii oribila, de Demi Lovato nici nu mai zic, mi`o placut doar in Camp Rock...deci niciuna... faceti un site despre "vedetele" Disney si numai veniti cu astea pe aici ... fara suparare
Miley e cea mai tare cantareata pop pentru adolescenti...de acum...cred eu. Mie imi place
Bai fratilor! am si eu o intrebare pentru voi: ce dumnezeu vedeti voi la miley asta, ca isi arata fitele si deja o credeti star...
...Grow up!
.foarte bine zis darknet...
Get a life. Mai bine pune mana si asculta Europa FM decat tampenia asta de muzica.
Miley cyrus mi se pare mai super
! si demi are melodii dragute dar eu o aleg pe miley
Miley... ea e cea mai tare si toti cei care ati comentat mai jos sunteti fraieri nu stiti deloc care este muzica buna.miley e pentru adolescentii de astazi cei care ati comentat mai jos cred ca sunt mosi si babe...ascultati-o in continuare pe madonna...glemeam! miley e cea mai tare
Patricia444 întreabă: