Sunt intr-o mare dilema daca sa o aleg pe Florencia Bertotti sau nu.
Si iti spun si de ce nu-i aleg pe ceilalti.
Pe Justin Beaver il urasc. Nu-i suport mutra aia de hippy(cocoasa de dromader), vocea aia de mata afoana strangulata abia scapata de la macelarie ( am mai zis asta de 3 ori pe TPU ), capul ala de mop, parul nu-mi displace, dar in rest, urasc tot ce este.
Selena Gomez. Inainte imi placea, dar acum cu fitele alea si mutra aia de nevinovata, mi-am schimbat complet parerea.
Stai ca acum sunt sigura ca fanii Justin Bieber si Selena Gomez o sa sara pe mine cu: " fa cum poti sa te iei de iubirea vietii mele si bla bla bla!" Care-i problema voastra? Nu sunt singura care-i uraste pe astia 2 asa ca shht. N-o sa-mi schimb parerea.
Si sa revin: as alege-o pe Florencia Bertotti.
Clar selena gomez! ar mai fi si justin bieber, dar florencia bertotti...imi place piesa ei no te importa...
Eu aleg Florencia Bertotti e suuuper draguta, decat biberon(Justin Bieber) si Selena e draguta, dar aleg Florencia Bertotti. Klar o aleg pe Flor!
Selena gomez de oare ce este o fata draguta are voce si ai place cariera ai si da tot ce are
Selena gomez pentru ca 1. Il urasc pe Biberon si 2. Bertotti e o urata. Si pentru ca Selena canta cel mai bine.