anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pentru ca sunt anonim, prin muzica nu ma cunoste mai nimeni.Dar nu se poate evolua decat cu critici si ovatii date de publicul larg.Asa ca nu vreau doar pareri avizate,vreau toate parerile de care dispuneti pentru acest DEMO facut live,originalul este rock, eu i-am dat sa zic...influente folk.Nu ma consider nici pe departe profesionist, de 1 an studiez atat vocea cat si chitara,singur. Spor la ascultat! Daca va place lasati un like,daca nu,nu ma umpleti cu dislike-uri :)))! Daca sunt doritori care vor sa invete piesa sa lase comment si le arat cum am cantat-o eu, voi face un tutorial explicit. https://www.youtube.com/watch?v=o1VddmHLfXE

4 răspunsuri:
| justanotheruser99 a răspuns:

Sunt fana Green Day si pot sa spun ca e destul de bine, dar părerea mea e ca la voce mai trebuie sa lucrezi. Ai putea face câteva ore de canto cu un profesor, ai ramane surprins de cate tehnici de încălzire a vocii, respirat etc. poti invata si sunt destul de utile, te ajuta sa te perfectionezi. Succes in continuare, hai ca ai început bine! happy

| Doctorfishadi a răspuns (pentru justanotheruser99):

Parerile sunt impartite, stii cum este.Chiar am nevoie de un profesor de canto, am tot negat, dar sunt lucruri care imi este foarte dificil sa le aflu singur.Promit sa revin cu un cover dupa ce fac prima luna de canto happy!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ai destul de lucrat la voce și pentru asta ai nevoie de profesor de canto. Și uită-te peste pronunții.
Ce ai încercat tu nu e "cu influențe de folk", e încercarea de a cânta după 3 beri cu prietenii. Dar oricum, la chitară te descurci binișor.

| Doctorfishadi a răspuns (pentru anonim_4396):

laughing)))) Tare coom-ul, merci laughing!