| DarkShina5566 a întrebat:

Pentru cei ce nu apreciaza manelele: Cand in prezenta voastra vi se pune sa ascultati manele (scoala,strada, facultate etc), ce reactii aveti? Va rog sa raspundeti cu seriozitate. Multumesc

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe trotuar mai rar intalnesc manelisti. Am intalnit specii, majoritatea tigani, care ascultau manele la telefon in public, in timp ce mergeau si miscau din cur si maini ca ultimii avortoni, ori stateau in statie asteptand autobuzul, ori alte situatii. Dar asta nu-i un deranj mare, pentru ca evit in doi timpi si trei miscari sursa. La scoala nu prea ascultau colegii manele, doar dracii comerciale, dar atunci plecam cand le puneau. Am incercat odata sa vorbesc cu ei, dar n-am reusit, greseala a fost a mea. In schimb, obiceiurile proaste ale vecinilor de-a pune muzica tare, au disparut pe parcurs, dupa interventii militare ale unor vecini de-ai mei.laughing Eu n-ascult muzica tare, ca nu vad care e rostul si nici nu vad de ce ar trebui sa am la usa mea o coada de locatari.

15 răspunsuri:
| Ssya a răspuns:

Nicio reactie. Fiecare e liber sa asculte ce vrea si ce-i place; daca mie nu-mi place un anumit gen de muzica nu inseamna ca nici ceilalti nu trebuie sa asculte. happy

| Ƨirenia a răspuns:

Plec

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dau si eu rap-ul sau rock-ul la maxim laughing

| inconscient a răspuns:

La inceput le spuneam sa le opresca, dar acum ii ignor. Nu ma intereseaza ce asculta.

| KaZzYplOaE a răspuns:

Pai... daca am castile la mine, pun o alta melodie care imi place mie (pentru a nu-i deranja pe ceilalti) iar daca nu le am... plec din acel loc

| Duucu a răspuns:

Plec d-acolo

| TheUnforgivenIII a răspuns:

Îmi pun căștile în urechi și ascult rock la maxim. Dacă nu, las pe difuzor, tot la maxim.

| TheUnforgivenIII a răspuns (pentru anonim_4396):

Bravo, frate, ești de-a mea.

| thegatekeeper a răspuns:

Daca sunt nevoit sa ascult pentru o perioada mai mare de 5-10 minute, incepe sa ma irite, dar asta nu inseamna ca fac ca toti dracii. Incerc, pe cat posibil, sa plec din mediul respectiv, daca situatia mi-o permite sau daca nu, folosesc un mp3-player (la fel, daca e contextul potrivit).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru TheUnforgivenIII):

Poi da, cum altfel? Merci omule. ^^

| Wøodenpints a răspuns:

Nu cred că am fost vreodată forțat de împrejurări să ascult manele. Așa, că treceam pe undeva și se auzeau din altă parte da, dar e altceva, aia nu se numește ascultat.
N-am prieteni care să asculte așa ceva, nici vecini, nici colegi. Dacă totuși a fost cazul, nu m-a ținut nimeni în acel loc.

Și nu vorbesc doar de manele. Că mie mai deranjante decât manelele mi se par bunți-bunți-urile grețoase de la radio sau dubstep-ul.

Ideea e că orice muzică ai asculta, fie aia și Mozart, Jimi Hendrix, Mercury,... orice, orice gen ai asculta, e de căcat să o faci cât să-i deranjeze pe ceilalți. Ascultă doar cât să auzi tu și nimeni nu are nimic de comentat.

Nu mă deranjează că-l asculți pe Guță, dar ascultă-l doar nu, nu mă forța și pe mine să-l ascult, sau pe oricine altcineva. Aceeași chestie și dacă cineva ascultă Metallica cât sa-i deranjeze pe ceilalți, sau orice altă muzică.

De obicei, dacă chiar nu există altă soluție și spre exemplu sunt undeva la munte și mă bucur de natură, iar undeva lângă mine se așează niște mârleți grătarangii care dau drumul tare la muzică (că sunt manele de cele mai multe ori, e doar o chestie valabilă pe la noi, dar m-ar deranja orice muzică s-ar auzi prea tare), de obicei am reacții violente și cred că le am pe merit. Că nu vine nimeni sa-i deranjeze pe alții doar pentru că vrea el să-și asculte muzica. Iar în cazul ăsta, din momentul în care el a depășit limita suportabilă la volumul boxelor, e o invitație pentru mine să pun mâna pe o bâtă și să-i fac praf boxele și sistemul.
Dacă te caci în liniștea mea, mă cac și eu în sistemul tău iar în cazul ăsta suntem chit. Și nici nu trebuie să asculți manele pentru asta. Poate fi exact muzica pe care o am eu în mp3, dar dacă-i prea tare, e enervantă și meriți o piatră-n geam.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Wøodenpints):

laughing Apreciez sinceritatea si carisma raspunsului. Bravo!

| CautNume a răspuns:

Plec din locu' ala, chiar daca nu s-a intamplat prea des.

| JoeTPU a răspuns:

Nu am nici o treaba cu ei, sunt liberi sa asculte ce vor.

| Sociopat a răspuns:

Ma gandesc ca nu toti sunt asa inzestrati cu un gust in materie de muzica asa dezvoltat si mi se face mila.Incep sa zambesc la ei ca un bunic paralizat de la brau in jos care isi vede nepoteii cum invata sa mearga.