| Cat a întrebat:

Pentru fanii Arctic Monkeys: care e melodia ta preferata de la ei?

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

R U Mine?

| BlackWaltz a răspuns:

Meh nu pot sa spun ca-s fana, dar din cate am ascultat cel mai mult mi-a placut tot R U mine?

| CoquineNoire a răspuns:

E greu, pentru ca au melodii pentru orice stare, ma regasesc in cam toate si cam toate au acorduri pe gustul meu.

| CristinalovesEminem a răspuns:

Oscilez intre "Do I wanna know?" si "Stop the world I wanna get off with you"

| SShadoww a răspuns:

Cam toate melodiile lor sunt preferatele mele. Imi plac mai mult You're so dark, Don't sit down cause i've moved your chair, Arabella, One for the road, Why'd you only call me when your're high. Care sunt preferatele tale?

| Alequandra a răspuns:

Ma copii, auzita-ti-voi de Teddy Picker si alte mari melodii de la Arctic Monkeys? Imi place AM albumul, insa le-am ascultat si pe celelalte si din cauza asta ma pot numi fana a
Arctic Monkeys. Daca ai bagat o Arabella, un Do I wanna know si R U mine (la care te-ai uitat doar la videoclip, pentru freza lu' Turner) nu inseamna ca esti fana adevarata a trupei sau mare "roacarita"

| HoziersHair a răspuns (pentru Alequandra):

Dar tu esti fana adevarata? Ai fost la concerte, ai albumele, tricouri si alte chestii cu ei? De ce ii judeci pe altii? N-ai de unde sa stii ca nu sunt fani adevarati. Who the f*ck are Arctic Monkeys?

Întrebări similare