| CodrutEnergy a întrebat:

Poate parea mai bizara intrebarea, dar...voi ce muzica ati prefera pe fundal cand o faceti?laughing Ce melodii de-astea mai erotice, atmosferice va plac?

14 răspunsuri:
| Green66 a răspuns:

Heavy Metal! să bubuie casa \m/

| Sociopat a răspuns:

Nine Inch Nails - Closer
Nine Inch Nails - At The Heart Of It All
Nine Inch Nails - Sin
Nine Inch Nails - Somewhat Damaged
Nine Inch Nails - The Mark Has Been Made
Nine Inch Nails - Eraser
Tool - Right in Two
Tool - Sober
Tool - Schism
Tool - Patient
Led Zeppelin - In My Time of Dying
Led Zeppelin - Dazed And Confused
Pink Floyd - Money
Brian Molko - Requiem For A Jerk
Alice in Chains - Again
Alice in Chains - Angry Chair
Alice in Chains - I Stay Away
Alice in Chains - Would

| LupuCenusiu a răspuns:

Heavy metal

| Omori a răspuns:

REM-I don't sleep I dream
Joy Division-Heart and soul
Radiohead-The amazing sounds of orgy
Fever Ray-If I had a heart

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spandau Ballet - True
Enigma - TNT for the brain

Astea-s numai bune.

Ceva de la Madonna, Rihanna, Sia, Lana del Rey, orice sau orice care au o muzica cu tenta din asta mai erotica, chiar daca e o muzica mai comerciala.

Heavy Metal my ass. Cred ca uneori putem cadea de acord ca cea mai buna muzica pana si-n astfel de momente e linistea.

| CodrutEnergy explică (pentru Omori):

Mi-a placut cea de la REM si Fever Ray e geniala pe alocuri. O aveam si eu in minte. Celelate mi se pare cam stranii pentru momente de genul laughing.

| CodrutEnergy explică (pentru Green66):

Hmm...ce sa spun, nu pot sa-mi imaginez momentele de genul pe heavy metal. Vedem foarte diferit poate experientele alea...
Daca nu sunt prea indiscret, ai si testat?

| CodrutEnergy explică (pentru LupuCenusiu):

M-ati innebunit cu heavy metal laughing. Te intreb si pe tine, daca nu sunt prea indiscret, ai experimentat?

| CodrutEnergy explică (pentru Dave_Numeri_1995):

rolling on the floor ce bascalie faci

| CodrutEnergy explică (pentru Sociopat):

Hmm...hai sa zic ca mi-au placut Money de la Pink Floyd si Would de la Alice in Chains..in rest... ciudate optiuni pentru making out laughing sunt testate?

| CodrutEnergy explică (pentru anonim_4396):

Foarte misto.
Si eu aveam in minte Enigma. Imi plac mult si cred ca se potrivesc si Beyond the Invisible, Voyageur, Between mind and heart, Sadeness.

Madonna si Rihanna, poate, dar mie mi se pare ca piesele lor cu tenta sexuala dau mai mult spre vulgar decat spre erotic...Rihanna mai "veche"poate, da.
Lana da, doar asa ceva emana aproape in totalitate. Sia, nu stiu...nu prea-mi inspira.
Ma mai gandeam si la Lykke Li.

Cu heavy metal-ul si mie mi se pare straniu. Acum nu stiu daca au bagat doar ca sa para cool sau chiar se potriveste muzica cu ce simt ei atunci...

| Green66 a răspuns (pentru CodrutEnergy):

N-am testat, am încercat cu mult timp în urmă și-mi aduc și acum aminte, era pe vremea când se potcovea puricele cu...

| Sociopat a răspuns (pentru CodrutEnergy):

Asta e playlistul meu pentru sex. Mai ales Nine Inch Nails. Nu-ti plac pentru ca n-avem aceleasi gusturi.