anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Recomandaţi-mi şi mie nişte trupe rock, vă rog. (:

Răspuns Câştigător
| CautNume a răspuns:

Evanescence, Trooper, Alternosfera, Alice Cooper, Nirvana, Rammstein, Coma, Marylin Manson, Alice in Chains, 30 seconds to Mars, Three days Grace, Avantasia, Within temptation, BlutEngel, Avenged Sevenfold, Cargo, Children of Bodom, Dimmu Borgir, Disturbed, E.M.I.L., EarlyRise, Elysion, Eluveitie, Europe, Truda, AC/DC, The eagles, System of a down, Rotting Christ, Red hot chili peppers, Pantera, Metallica, Megadeth, Nightwish, Lordi, Led zeppelin, Korpiklaani, In flames.
Mai multe:http://www.metalhead.ro/trupe/

11 răspunsuri:
| M1hai a răspuns:

Linkin Park, Skillet,

| DarkOrbitMoon a răspuns (pentru M1hai):

Formatiile alea sunt atat de jalnice incat imi vine sa borasc de cate ori le vad numele.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

La ce ai în playlist.

| M1hai a răspuns (pentru DarkOrbitMoon):

Esti asa de prost incat mama ta te-a facut retard si esti facut si la betiewinking

Fratica,ma distrezi.laughing

| SweetChild1 a răspuns:

Guns N' Roses, Aerosmith, Nirvana, Metallica, Iron Maiden, Deep Purple, Led Zeppelin, Alice Cooper, Bon Jovi, Skid Row, Black Sabah, etc. Acestea sunt trupe cu adevărat rock. Mai sunt câteva, dar cele mai multe sunt subgenuri ale rockului.

| SweetChild1 a răspuns (pentru SweetChild1):

Am uitat să menționez Queen, The Rolling Stones, AC/DC, Pink Floyd.

| M1hai a răspuns (pentru DarkOrbitMoon):

Hai hai plimba ursul ca rugineste lantulwinking

Aha,aproape m-ai adormit.Vai,acum te astepti sa fac spume la gura pentru ce mi-ai spus,te mai crezi si inteligent pe deasupra.Mi se face scarba.
Nu-mi vine sa cred, stau sa ma cert cu niste agramati care habar n-au ce sunt alea semne de punctuatie.
Bai, daca ma injuri, macar fa-o cum trebuie, nu asa.

Întrebări similare