Aia, simpla!? Daca faci doar prima parte a intro-ului, poate.
I-ai dat metallica?! a1n2d3r4e5i6 incearca time of your life [green day] sau emeric imre-nebun de alb.
Canta si tu ceva de genul Oasis - Wonderwall, James Blunt - You're beautiful, sau Lady Antebellum - Need You Now. Mai departat de subiect, dar ar merge To The Moon and Back (Savage Garden) cu toate ca e in Do minor piesa si are niste acorduri mai ciudate, mai grele. Merge si Chris Brown - With You sau Holograf - Primavara incepe cu tine. Mai mult de atat nu prea stiu ce sa-ti zic.
Celine dion-because you loved me, One direction - little things, backstreetboys-as long as you love me sau justin bieber one less only girl.
Mai okay e Emeric Imre-Nebun de alb, melodia e geniala. Si da, de ce nu? Metallica ce are?
N-are nimic Metallica, frate. Dar melodia aia e grea. Daca omul poate sa o cante, respect. Dar e putin probabil.
Don't know, alta chestie mai simpla nu mi-a venit in minte. Mna, sa cante Oasis.
Ahh. Iubesc melodia asta. Se pare ca sunt printre rockari. Imi place.
Metallica nu are nimic. Adica suna bine la chitara nothing else matters. Doar ca metallica e rock si nu prea e cu iubirea. Dar merge la chitara, exact cu merge 21 guns sau time of your life sau snow [rhcp]-mai ales inceputul ala... extraordinar.
anonim_4396 întreabă:
a1n2d3r4e5i6 întreabă: