| flavyusR a întrebat:

Dau funda pentru cine imi zice si mie cele mai frumose melodii L.A,N&D,ANGELS,ANDRE,AS XX,BLONDY,,CANDY, 3SE.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru un nostalgic mai toate melodiile acestor trupe sunt frumoase şi legendare, însă astea sunt cele mai reprezentative:
- L.A: Ochii Tăi, Toată Viaţa Mea.
- N&D: Nu e vina mea, Vino la mine, Vreau să uit, Am greşit, Nu vreau să te pierd.
- Angels: Aşa-s băieţii, Fiecare fulg de nea.
- Andre: Noapte de Vis, Vremea Mea, Prima Iubire, Caravanele, Liberă la Mare, Flori de Tei.
- AS XX: Aşa cum ai visat, Vreau să vii, La Mare, Nu Pleca, Inima Te Cheamă, Vreau.
- Blondy - Ai Greşit.
- Candy: N-am să uit, Căzut din cer, Heyla.
- 3 Sud Est: Amintirile, Te Plac, Vorbe, Clipe, Te Voi Pierde, Vreau să te uit, Iubire, De ziua ta.

7 răspunsuri:
| flavyusR explică (pentru anonim_4396):

Animal X.

Hi`q

Valahia,hi'q

Asia

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru flavyusR):

- Animal X: Fără Tine; Balada; N-am Crezut; Vierme, Şopârlă, Hienă; Mai Mult Ca Oricând; Pentru Ea; Iubirea Mea; Reminds Me; Ca la început; Băieţi Derbedei; Nisip Purtat de Vânt; Pe Net; Să Pot Ierta; Roboţii Mileniului 3; Mai Departe De Cer; Sfârşit de Săptămână; Sex.
- Hi-Q: Gaşca Mea; Aşa-s prietenii; Ochii Verzi; Solo; Soare; Razna; Un minut; Dă muzica mai tare!; Te-am iubit dar tu.
- Valahia: Femei şi Băutură; Banii şi fetele; Scufiţa; La mare, la soare; Banana.
- A.S.I.A: Dă-mi nopţile înapoi; Sună periculos; O iubire de-o vară; Garsoniera ta; O cireaşă amară.

Mai vrei altele, bă? laughing

Da-mi un link de unde sa le descarc, ti-am dat funda.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru flavyusR):

Scrie numele melodiei pe Google şi trebuie să-ţi apară vreun link pentru descărcare. Dacă nu, încearcă să le converteşti de pe YouTube. Eventual instalează-ţi un DC++, configurează-l şi vei găsi acolo.