Părerea mea personală și sinceră e ca ai potențial, dai rime bune. Însă mai ai mult de tras și de lucrat la flow. Încearcă sa-ți alegi beat-uri care nu te depășesc, astfel încât sa dai pe beat in perfecta concordanța cu textul.
Mai ai de lucrat la calitatea sonorului, nu se aude foarte bine. Îmi suna mult a rap-ul back in ‘90s, unde nu se știa de efecte speciale. Și alege-ți un nume mult mai bun, nu fii MC, dar totusi, transmite ceva, altfel versurile tale sunt goale.
Îți recomand un astfel de microfon Cardioid.
https://altex.ro/......-252-emita
Costa mult, dar merita sa-ți faci un studio in casa. Lucrează cu Adobe audition CC, și învață cum se "lipesc" sunetele între ele. E matematica și fizica pura, cum a zis un tovaras de-al meu
Și sa nu uitam, baga și tu un videoclip sau o imagine fully hd ca sa vadă și ochiul nostru ceva
In rest, numai de bine! Mult succes și sper sa iei in considerare sfaturile
Mersi super mult de incurajare si de sfaturi. Microfonul ala cardioid am vazut ca e pentru streaming.Cum este mai bun decat scarletu? Apropo la masterizare in afara de ce am vazut pe Youtube care sunt niste chestii destul de basic, nu am gasit un tutorial dala calumea care sa iti faca vocea asa from zero to hero.Si inca o chestie prin efecte speciale te referi la Adobe audition, audacity etc.
Patricia444 întreabă: