| Voicu_Toma_2000 a întrebat:

Salut.Are cineva vreo idee unde pot gasit o melodie? Ce-i drept este manea, dar este o manea pe care o ruda de-a mea o adora.Si am in plan un,, proiect,, daca pot sa-i zic asa si vreau sa o pun in calitate cat mai mare.Pot gasi aceasta melodie in format FLAC? Am gasit undeva dar trebuia s-o platesc.Ma gandesc ca poate o are cineva pe vreun CD vechi sau ceva.As fi recunoscator.Melodia este aceasta:
,, Nicolae si Nicoleta Guta cu Mr Juve - Te iert fata mea,, Dau funda

4 răspunsuri:
| dannyel86 a răspuns:

Aici ai piesa.
https://www.youtube.com/watch?v=YY5SZjEUXls
Iei linkul de Youtube si il pui intr-un convertor online "Youtube to mp3" (scrii pe Google). Si obtii piesa dorita in format audio.

| Voicu_Toma_2000 explică (pentru dannyel86):

Din cate vad nu m-ai inteles...Eu am cerut melodia in format FLAC.Care este de o calitate mult mai mare decat ce se gaseste pe youtube.Stiu si eu cum se descarca o melodie de pe Youtube dar am spus ca pe mine ma intereseaza strict in format FLAC.(Calitate CD)

| dannyel86 a răspuns (pentru Voicu_Toma_2000):

Am inteles. Tu cauti direct piesa in format flac, nu sa convertesti varianta de pe Youtube. Daca nu o gasesti, tot la conversie ai putea apela. Fisierul flac ocupa 38.4 mb.

| Voicu_Toma_2000 explică (pentru dannyel86):

Nu conteaza cat ocupa.Am peste 50 de albume de la diversi artisti internationali si cel mai mic album are 5gb.Nu ma deranjau 40mb in plus.Doar de la Michael Jackson am 60-70 gb ocupati