Nu e bun sau nu ma descurc cu el lasati am rezolvat intr-un fel
Ciudat,la mine merge destul de bine.
Poate o fi bun dar eu nu am gasit decat functionalitate de player normal, adica redare muzica si atat. Probabil nu ma descurc eu cu el mersi mult oricum
Eu l-am descărcat de aici: http://eu.real.com/realplayer/
Într-adevăr,are şi funcţionalitatea de player normal, dar vezi că în meniul Start, All Programs, o să-ţi apară acolo toate utilităţile de la RealPlayer...inclusiv Trimmer şi Convertor.
Audacity,e foarte simplu de folosit bagi melodia in program, selectezi partea care vrei sa o steri ii dai delete si gata ii dai export si salvezi
Da dar nu imi export-eaza mp3 ci.aud am incercat sa bag plugin dar imi da error, nu mai conteaza oricum am rezolvat intr-un fel problema ^_^
Mptrim.este mic, foarte simplu de folosit.varianta gratis este pentru melodii de pana la 7 minute.sigur te vei descurca. daca ai nelamuriri te ajut.succes.eu i-l folosesc de mult.
Nu e bun...
Spune si de ce.doar ca nu stii sa-l folosesti? este cel mai simplu posibil.si nu cred ca l-as folosi daca nu era bun.
Mp3 direct cut sau Cool Edit Pro Ambele sunt super ok pentru ceea ce ai tu nevoie. Ambele au fost testate de mine de-a lungul timpului. Eu folosesc Cool Edit chiar si acum