Mptrim.este mic, foarte simplu de folosit.varianta gratis este pentru melodii de pana la 7 minute.sigur te vei descurca. daca ai nelamuriri te ajut.succes.eu i-l folosesc de mult.
Spune si de ce.doar ca nu stii sa-l folosesti? este cel mai simplu posibil.si nu cred ca l-as folosi daca nu era bun.
Nu e bun sau nu ma descurc cu el lasati am rezolvat intr-un fel
Audacity,e foarte simplu de folosit bagi melodia in program, selectezi partea care vrei sa o steri ii dai delete si gata ii dai export si salvezi
Da dar nu imi export-eaza mp3 ci.aud am incercat sa bag plugin dar imi da error, nu mai conteaza oricum am rezolvat intr-un fel problema ^_^
Poate o fi bun dar eu nu am gasit decat functionalitate de player normal, adica redare muzica si atat. Probabil nu ma descurc eu cu el mersi mult oricum
Mp3 direct cut sau Cool Edit Pro Ambele sunt super ok pentru ceea ce ai tu nevoie. Ambele au fost testate de mine de-a lungul timpului. Eu folosesc Cool Edit chiar si acum
Eu l-am descărcat de aici: http://eu.real.com/realplayer/
Într-adevăr,are şi funcţionalitatea de player normal, dar vezi că în meniul Start, All Programs, o să-ţi apară acolo toate utilităţile de la RealPlayer...inclusiv Trimmer şi Convertor.