La radio sunt doar gainarii, si eu ascult rap, asta ma reprezinta, problema e ca fiecare asculta ce vrea, in ce se regaseste, normal ca la radio difuzeaza doar muzica, comerciala, asta pentru bani.
Pentru ca manelele nu exprima altceva decat dusmani,femei, bani si valoare ori jale.
Cica o melodie trebuie sa aiba si ceva inteles si placut auzului, ori instrumentalul, versurile si vocea manelarului nu se incadreaza in categoria asta.
Instrumentalul- tambal si alte bocanituri-> de prost gust
Versuri- aici tot omul isi da seama ca dandu-te mare smecher ca ai casa, bani si masina si gagici nu faci altceva decat sa arati cat de neintelectual ( as zice "prost", dar ma rog ) esti.
Vocea manelistului - aici oricine poate sa boceasca si sa strige
" aoloooo, hoheelelee lee "
Poate te-a lamurit raspunsul meu.
Ba,chiar daca 99% din romani ascultau,nu schimba cu nimic faptul ca maneaua e cancer pentru urechi.
Taraca-tam! Taraca-tam!
Se canta despre bani, femei, masini, dusmani, invidie.Se promoveaza non-valoari.
Astia care asculta manele sunt in general"smecheri",increzuti, impulsivi, grandomani, superficiali.
Nu stiu ce crezi tu, dar eu stiu ca maneaua este unul din motivele pentru care Romania a decazut asa de mult in ultimii ani.
Maneaua este un gunoi muzical si merita sa fie interzisa, desi nu cred o iota.Dar nu este singura putrefactie din media.Schizofreniile alea de ''melodii'' de pe Kiss, Zu cu care se mandreste pisatul ala de Morar sau mtv Romania, toate sunt cacaturi care nu se pot numi ''creatii artististice''.Din pacate 90% din tineri se lasa influentati de turma si incep sa asculte ce se da la radio nefiind in stare sa caute muzica adevarata care sa le placa.Pentru ca sunt o groaza de artisti exceptionali in lume, mai ales daca ne uitam pe plan international.
anonim_4396 întreabă:
Claudia5788 întreabă: