Depinde cat de des o folosesti, de obicei tine in jur de o luna/o luna jumate
Cum a zis si RockNbeer, depinde cat de mult o folosesti, poate tine si 6 luni, si un an, desigur, cu pierderi de volum si alte probleme.Nu-s fan al dozelor active, dar cei mai multi din cate am inteles si le schimba la 3 luni. Apropo, poti si s-o alimentezi daca ai acumulator, dar nu prea are rost, cred ca daca ai avut bani de o chitara cu doze active, ai sa dai la 3 luni niste bani pe o baterie de 9V...
Dozele se pot schimba, 2 doze active (EMG 81/EMG 85) costa amandoua in jur de 700 de RON + ca ai nevoie de o tehnica buna si de un amp calumea pentru ele... dozele pasive acopera o mare parte din greseli, pentru ca au output mai mic oricum, majoritatea profesionistilor aleg cele active eu prefer cele pasive, aici e o chestie de gust
Stiu ca se pot schimba, dar daca vrei sa-ti Emg-ui, deci doze active, trebuie ori sa fi avut doze active si inainte, ori sa dai niste gauri in chitara.EMG-uri gasesti pe e-bay si la 4 jumate daca stai sa cauti.Eu si cu doze pasive imi fac un sound aproape de saturat, output urias, dar am invatat sa cant cat mai curat, sa lovesc exact ce corzi vreau etc.Sincer mi-e greu sa cant pe un sunet mai putin distorsionat, e chestie de gust, de fapt e mai greu sa faci pinch harmonics, tap etc.
Mda asta e un dezavantaj, la active poti mult mai usor + activele nu ai noise asa mare (bazaitul ala care se aude daca dai drive-ul la maxim)
Da, totul e de noise, unii il reduc cu un noise gate, altii cu dozele active, altii renunta la drive etc.Asta-i toata faza.
Un noise gate e in jur de 362 de Ron... acum depinde... eu am gain pe 8.5 si zic ca e ok, se aude un pic de noise, dar nu ma deranjeaza deloc
Noise gate iti faci unul si singur pana in 150 de lei...Sunt cam hoti astia din magazine.
Chitare : Jackson JS32R, Ibanez ART120, amp am unul micut pentru acasa, peavey vypyr 30W, deoarece cand e sa inregistrez ceva merg la sala.Pedale am un vox bulldog distortion si GCB95 dunlop wah.Tu ce rig folosesti?
Am un harley benton hbs200 bk, amp harley benton 20g, pedale electro harmonix micro metal muff
Foarte bine, din auzite am inteles ca Harley Benton nu-s asa seriosi...Doar din auzite, ca de incercat am incercat doar un amp de 15 W care suna groaznic. I-am pus pedala de distorsiune, oricum o setam, tot suna infundat.
Mda... line 6 e cel mai ok pentru ce cant eu (in mare parte, slipknot). stiu cam ce pedale folosesc cei 2 chitaristi, stiu cam tot... cand strang cealalta parte din bani, ma apuc pe ceva serios. stiam ca harley benton sunt neseriosi, dar pentru inceput am vrut ceva simplu, nu imi pasa firma (mare greseala ). 15W e suficient pentru mine, dar de la harley benton nu mai cumpar nimic niciodata. si auzitele, sunt adevarate
Hacky întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
122324354453465 întreabă:
Patricia444 întreabă: