| KanekiMalai a întrebat:

Salut,de ce toata lumea zice de chitarele harley benton ca sunt naspa? Merita sa imi iau un wl 20bk daca sunt incepator?(cant la chitara acustica de ceva luni). Fanta la cel mai bun răspuns.

Răspuns Câştigător
| Oliver24 a răspuns:

Intr-adevar nu sunt asa bune, daca vrei o chitara electrica cel mai mult iti recomand Jackson, Ibanez sau ESP LTD, si sa fie cel putin peste 800 roni (eu recomand peste 1000) am doua Ibanezuri si un Jackson si suna foarte bine in amplificator, si le acordez si foarte usor, daca esti incepator nu iti lua un model care are floyd rose din cauza faptului ca te chinui ore intregi sa o acordezi/schimb acordajul (in drop D de ex) si sa-i schimbi corzile. Pe langa chitara mai ai nevoie si de niste chestii in plus ca un amplificator (recomand Marshall) cablu pentru amp (recomand Fender) pedala/procesor (nu e neaparat e ca sa formeze sunete) iti urez mult succes. Bafta! Pot sa te mai uiti si pe Youtube la ce iti recomanda chitaristii sau cauta 2 modele si compara-le.

1 răspuns:
| KanekiMalai explică (pentru Oliver24):

Da,cred ca o sa imi cumpar un fender mustang v2 si ceva ibanez(GRX70QA cred) in max 900