| killer3023 a întrebat:

De ceva vreme mă "omoară" nostalgia după melodii vechi. Era una care o dădea pe atomic TV și nu reușesc sa o găsesc, celelalte le găsesc chiar și mai vechi. Sună cam asa: sufletul meu plânge după tine și as vrea sa spun ca te iubesc. Era una lentă și ala e refrenul. Dau fundă celui care o găsește și îmi lasă link-ul. E o melodie super frumoasa și vreau sa o ascult cu mama, i-am găsit toate melodiile mai puțin pe aceea. Era pe o caseta dar nu o mai am. Și mai e una, sunt băiat de gașcă vreau să mă distrez, cu fetitele sa dansez asa era și după o femeie zicea, vino bade numai ezita, vino cu mine și ne vom distraaa. Una din ele. Amândouă erau pe aceeasi caseta.

5 răspunsuri:
| killer3023 explică (pentru RAY):

Mulțumesc pentru încercare. Piesele par moarte. Nu le găsesc, și de același playlist ma lovesc și eu. Muzica o auzisem pe atomic TV 2000-2004 maxim. Toate melodiile le găsesc mai puțin acele 2. Prima era cea mai importantă. Asa suna, nu știu cine o canta dar am vocea aia și acum în cap. Era pentru mama. Ca eu caut și găsesc greu o melodie veche, o ascult de 3 ori și m-am plictisit în ciuda efortului depus.

| killer3023 explică (pentru Iote):

Din păcate nu este. Știu piesa asta.

| Iote a răspuns (pentru killer3023):

Ori nu stim noi la ce te referi, ori nu se afla "urcate" pe Youtube sau alta platforma.