| Floschy98 a întrebat:

Doresc sa achizitionez o chitara pe care intentionez sa cant solo-uri gen hetfield slash deep purple.M-am hotarat la niste modele dar nu stiu care este cea mai potrivita.Modelele alese : Ibanez S420 BBC Ibanez DT520FM-CRS Destroyer Ibanez RGIR20FE Iron Label si epiphone lp standard plus top pro. Care este cea mai potrivita? Ofer funda!

4 răspunsuri:
| express11 a răspuns:

Cel mai bine este sa le probezi.pe aici nu cred ca gasesti pe cineva.bafta!

| Wøodenpints a răspuns:

Dacă vrei strict pentru solo-uri, ia-ți unul dintre Ibanez-urile cu 24 de freturi. Epiphone-ul are doar 22.

| Thunderstruck a răspuns (pentru Wøodenpints):

Nu cred ca are relevanta daca are 24 sau 22 de freturi. am 2 chitare cu 24, 2 cu 22, 1 cu 21 si 3 cu 20 si mai mult de 22 nu mi-au trebuit niciodata. Iar tonul la doza de neck e mereu cu mult superior la 22, datorita locului unde vibreaza coarda. Ma rog, revenind la intrebare. niciuna din chitarele alea nu ma atrag, daca le iei si din Ro unde sunt exagerat de scumpe ti-ai luat teapa. studiaza piata, www.rgc.ro, www.ebay.ro, tocmai, olx, regula nr.1, nu-ti lua niciodata chitara noua, decat daca-i la aceleasi pret cu piata sh. Daca vrei ton de metallica ia-ti emg-uri, ai atata chitare cu emg-uri disponibile in gama aia de pret.

| Wøodenpints a răspuns (pentru Thunderstruck):

Nici eu n-am avut nevoie niciodată de mai mult de 22, dar mă gândesc că dacă există și cu 24, sunt solo-uri care folosesc și alea două în plus.