Despre symphonic metal/symphonic rock discuti tu aici. Epica,Therion,Sirenia, Avantasia, Sonata Arctica, Apocalyptica, Tiarra canta chestii asemanatoare.
Buna! :*
Rammstein, Guns N Roses,Marilyn Manson,Tarja Turunen,Iron Maiden,Slipknot,Trooper,AC/DC,Negura Bunget,Paramore,Iris,Linkin Park,Bon Jovi,Scorpions,Phoenix,Children Of Bodom,HIM,Ozzy Osbourne,Placebo, Cargo, Nirvana, Bullet for My Valentine, 30 Seconds to Mars,Muse,Green Day,Queen,Nickelback,Disturbed,Skillet,Immortal, Tokio Hotel,Beatles,Depeche Mode,Adam Lambert, System of a Down, Red Hot Chili Peppers, Apocalyptica, Black Veil Brides, cam astea imi vin acum in minte! sper sa-ti placa. Te pup :*!
Tarja Turunen (fosta solistă Nightwish), Flyleaf, Epica, Guano Apes, Bjork, Guns N Roses, Lacuna Coil. Mie astea îmi plac pe lângă cele enumerate de tine. Sunt o mare fană Evanescence, am tot ce se poate cu ei, știu totul despre Amy Lee. Sunt obsedată!
Daca tot voiai sa pari matur si interesant, putea macar sa intri pe profilul meu si sa vezi care este varsta mea reala. Asa, te-ai facut singur de tot rasul. In al doilea rand, daca o persoana de varsta mai mica vrea sa asculte rock, nu ar trebui descurajata, pentru ca rock-ul este cam singurul gen de muzica buna care a mai ramas in ziua de azi.