| MusicIsAll a întrebat:

Salut prieteni! Iubesc muzica Rap si am inceput de un an, un an si jumatate sa scriu si versuri. Am cateva melodii scrise si as vrea sa la inregistrez si sa le postez dar am o problema : imi este teama de ce va spune lumea. Stiu ca nu trebuie sa imi pese de ce spun ceilalti si sa fac ce imi place dar imi este putin frica de reactia celorlalti. Cum sa fac sa scap de teama asta si sa incerc sa-mi urmez visul?

5 răspunsuri:
| Alexandru_Gogan_1988 a răspuns:

La fel sunt si eu! crede-ma ca daca compui de dragul altora, mai bine te lasi de pe acum! in muzica rap dai ce gandesti si nu ce vor ceilalti sa auda! chiar daca la inceput pierzi ritmul sau nu iti iese o melodie, 2, 10-nu te lasa! continua si exersand vei reusi! succes, capu sus!

| bianca1102 a răspuns:

Eu spun sa nu te lasi, si eu fac muzica, cateodata si rap pentru unele parti ale melodiei, dar mai mult Indie- pop, pop-dance, rock-pop, indie; compun versuri; chiar de curand am zis sa incep sa le inregistrez si sa le fac un video, dar m-am gandit sa incep intai cu cover-uri apoi cu melodiile mele...
Nu trebuie sa-ti fie frica de ce crede lumea, in concluzie, cand pui melodia pe youtube sa-mi dai si mie link-ul, te sustin! :X

| MusicIsAll explică (pentru Alexandru_Gogan_1988):

Mersi mult pentru sustinere, nu voi renunta. Mult succes si tie!

| MusicIsAll explică (pentru bianca1102):

Mersi mult. Cu mare drag iti voi trimite link-ul dar nu stiu cum sa dau de tine laughing. Mersi pentru sustinere. Multa bafta si tie!

| bianca1102 a răspuns (pentru MusicIsAll):

In mesaje pe TPU