| GebuIonut a întrebat:

Salut prieteni ma critica pentru ca ascult rock ce pot face mersi

Răspuns Câştigător
| KodrutZ a răspuns:

In primul rind pune-ti la punct gramatica. Nu de alta, dar din generatiile astea mai vechi, cred ca peste 80% din "satanistii astia de rockeri" au ajuns BINE in viata. Asta in special fiindca, desi multi erau betzivani, curvari si golani, au avut grija de educatia lor. Nu de aia pe care ti-o da scoala, ci de aia pe care ti-o faci singur si se mira profesorii cum de a luat bacul cu 9 si ceva ala de avea tona de absente si mereu freca menta la ore. Nu, nu cu spaga. Acuma, revenind la subiect. Prietenii aia nu sint prieteni, ci pur si simplu o adunatura de cretini cu care s-a nimerit sa te inhaitezi. Da-i naibii si vezi-ti de treaba ta. Ai grija de par ca daca nu il ingrijesti cum trebuie, s-ar putea sa vrei sa iti mai lasi plete peste vreo 10-15 ani si sa nu ai ce...

9 răspunsuri:
| AFR81 a răspuns:

Asculta ce-ti place. Daca nu le covine, lasa-i in plata lor.

| GebuIonut explică:

Ok mersi dar spune ca sunt satanist doar ca am plete

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

laughing Nu-i baga in seama. Rockul a fost si este cel mai iubit gen muzical. Este cel mai genial. Nu trebuie sa te rusinezi pentru ca, asculti ce-ti place. Mai mare mi-ar fi rusinea sa ascult muzica lautareasca/manele decat rock. Si eu ascult dar, chiar daca am fost criticata pentru stil si gusturi, le-am intors vorba.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lasa-i sa se obsnuiasca.
Altceva- NIMIC.
Ce, doar n-ai sa-ti schimbi genul muzical pentru ei?

| GebuIonut explică:

Nu am sa renunt la rock stai calm/a

| GebuIonut explică (pentru anonim_4396):

Nu am sa renunt la rock mersi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru GebuIonut):

Nici sa nu faci prostia asta I don't want to see.

| Mediocre a răspuns:

Gusturile nu se discuta.

| Sociopat a răspuns:

Spune-le ca doar fiintele superioare si alesii Domnului asculta rock iar ei nu sunt decat niste plebei.

Întrebări similare