| nnesuferitu a întrebat:

Salut, recent am decis să încerc unele lucruri mai noi... ceva ce poate fi făcut de oricine dar pe care nu-l poate face oricine...și am zis să încerc muzica.
Sunt ascultător de rap de prin 2005, de la 6 ani, așa că asta am de gând să vă prezint...

Link: https://www.youtube.com/watch?v=uyvWH4Cn1Tg

Ascultați asta și spuneți-mi care este părerea voastră SINCERĂ.
P.S: De reținut este faptul că sunt total "paletă" cu muzica, si e prima tentativă de a face asta.
Înregistrarea / textul / mixajul și masterizarea sunt făcute tot de mine, deci nu vă așteptați la o calitatea profesională a sunetului...
Mulțumesc și numai bine tuturor!

2 răspunsuri:
| Nitroblast a răspuns:

Prima reactie: Asta da flow, n-am ce zice.

Cand am vazut la instrumental SEZ, inainte sa dau play la piesa, trebuia sa fie ceva bun. Si a fost. Ai niste versuri geniale, strofa intai mi-a placut cel mai mult, dume destepte, printr-a doua mi se pare ca ai dat-o cam mult vulgar fara sa bati neaparat la o tinta anume dar mno, decizia ta, eu sunt ascultatorul subiectiv.

Ce sa mai zic... nu te lasa. Pentru prima piesa, ai lovit foarte bine, nici nu am fost atent la calitatea audio, deci nu m-a "zgariat" cu nimic pe urechi.

Fara sa exagerez, bati jumatate din noua generatie de "repăraşi" doar cu ce ai tu acolo si cu potentialul din tine. Daca mergi tot inainte, poti sa ajungi un MC bun, creste calitatea de la piesa la piesa si o sa vezi foloasele.

| nnesuferitu explică (pentru Nitroblast):

Mersi mult pentru timpul acordat și pentru încurajări.
Luna asta voi scoate un EP de 5 piese mai "serioase", iar piesa de mai sus este printre ele. I-am dat drumu' înainte pentru că era cea mai slabă dintre toate și era prea "non-sens" față de celelalte.

Mulșumesc încă o dată și numai bine!

Întrebări similare