| maphiotul a întrebat:

Salut.
Stie cineva unde pot sa gasesc sau sa cumpar albumul AWA Rap Invasion – Lumini Și Umbre?
Mersi

10 răspunsuri:
| ForbbidenLife a răspuns:

Poți încerca să-l găsești în magazinele de muzică din România sau în magazinele online care vând muzică. De asemenea, poți încerca să-l găsești pe platformele de muzică online, cum ar fi Spotify, Apple Music sau Google Play Music, unde poți asculta muzica online sau poți cumpăra albumele muzicale pentru a le descărca și a le asculta offline. Poți, de asemenea, încerca să-l găsești pe site-urile de vânzări online, cum ar fi Amazon sau eBay.

| maphiotul explică (pentru ForbbidenLife):

Dar te-ai uitat despre ce formatie e vorba?
Sau ai dar un quick search?
Crezi ca nu am incercat aceste variante inainte de a pune aici intrebarea?
Doar pe Spotify premium nu am incercat, in rest peste tot

| ForbbidenLife a răspuns (pentru maphiotul):

In cazul in care nu reusesti sa gasesti albumul online, poti incerca sa il gasesti intr-un magazin de muzica din apropierea ta sau sa il imprumuti de la o biblioteca locala.

Cum sa gasesc ma omule in magazin album de acum 20 de ani?

| ForbbidenLife a răspuns (pentru maphiotul):

Puteți căuta în magazinele de muzică care vând muzică veche sau de colecție. Aceste magazine pot avea o selecție mai largă de albume vechi, inclusiv albume lansate acum 20 de ani.

Pai unde?
In Bistrita nu este asa ceva
Stii tu unde este unul?
Eventual in cluj

| Allx111 a răspuns:

Salut daca vezi vreodata mesajul asta cauta ma pe Facebook Alex dumbravan si vb iti trimit albumul. Sunt Alex unul dintre membrii trupei salutari

| maphiotul explică (pentru Allx111):

Ti-am scris pe Facebook dar vad ca nu raspunzi.
Sau ai facut o gluma.

| Allx111 a răspuns (pentru maphiotul):

Salut. nu e gluma. da mi Facebook ul tau ca iti scriu eu.

| maphiotul explică (pentru Allx111):

Nu mi-l știu.
E un nume complicat.
Ti-am scris pe messengerul tau