Pai depinde cat de tare asculti, daca tu crezi ca nu este tare, si pe alti vecini nu ii deranjeaza nu il baga in seama sau spune'i sa mai stea cativa ani pana nu o sa mai aiba auzul bun
Asculta la casti la mine daca pun castile se aude ca in discoteca in urechile mele, daca nai casti asculta mai incet.
Tu habar nu ai cat de iritant e sa iti puna cineva muzica non stop. Eu m-am mutat din cauza asta dintr-un bloc, pentru ca nimeni nu ii putea opri pe niste cretini care puneau muzica zi si noapte. Si nu se aude muzica prin pereti, ci bubuitul ala de la bass care e ca o picatura chinezeasca, iti pierzi mintile, mai ales cand e pus noaptea.
Si sa stii ca daca mosul cheama politia, tu esti responsabil de orice iese de la tine din casa (zgomot adica) si esti pasibil de amenzi de 500-2000 de ron.
Nu spui cat de tare dai muzica, s-ar putea chiar sa-l deranjeze. Ai putea asculta la casti, asa nu o sa deranjezi pe nimeni. De asemenea trebuie sa ai in vedere ca muzica prea puternica afecteaza si auzul tau, iar deranjarea vecinilor constituie contraventie. Numai bine!
Pai sistemul meu e invers la 00 e la maxim ca am neutac si eu il dau la 25 dar cate odata il dau la 18, 15 cel putin nust de ce nu se supara mosu cand da unchiul meu drumul la muzica care el da la 05 poate ii place muzica lui gen puya
Şi asta are ''rostul'' său; dacă asculţi muzică la căşti, nu-i mai deranjezi pe cei din jurul tău, dar, în timp, îţi vei distruge auzul. Ar fi mai bine, dacă tot nu vrei să asculţi muzică la căşti, să dai muzica mai încet. Altminteri, te vei trezi cu poliţia la uşă!