| EUSUNTCATA a întrebat:

Am si eu cateva intrebari.

1. Vreau sa imi iau o chitara...deci http://www.musicandmore.ro/chitare/chitara-electrica/chi tara-electrica-soundsation-rocker-100s-bk.html chitara asta este buna sa canti cateva melodii de la Three Days Grace? ( gen Riot Pain si Home )

2. Pt. un incepator chitara de mai sus este buna?

3. Este greu sa canti la chitara?

Multumesc anticipat, dau funda celui care ma ajuta, apreciez toate raspunsurile :)
P.S. : Scuzati daca categoria este gresita...

Răspuns Câştigător
| Wøodenpints a răspuns:

În primul rând link-ul este greșit.
În al doilea rând e odios să te limitezi doar la câteva melodii ale unei trupe. Oricum nu o să poți cânta o melodie cap coadă din prima. Trebuie să începi cu începutul.
Ăsta de a răspuns înaintea mea și ți-a zis să începi pe clasică, nu prea stie cu ce se mănâncă asta. Dacă-ți place acustica, începi pe acustică. Dacă-ți place electrica, începi pe electrică. E doar un mit faptul că trebuie să începi mai întâi pe clasică sau acustică și abia apoi să treci pe electrică.

E greu să faci orice. Iar cântatul la chitară nu face excepție.

3 răspunsuri:
| RokAditzu a răspuns:

1. Pentru un incepator este nevoie de o chitara classica, am facut si eu aceias greseala.
2. La inceput este greu, pana prinzi, dupa aia nu mai ai treaba...

| EUSUNTCATA explică (pentru Wøodenpints):

Am gasit alta chitara, oricum. Macar sa-mi iasa acele melodii, prietenei mele ii plac melodiile de la Three Days Grace si ziua ei de nastere vine in curand. si as vrea sa incer sa-i cant happy Dar o sa incerc sa cant si altele. Cateva secvente, macar si 5 sec dintr-o melodie daca o cant eu sunt fericit happy

| Wøodenpints a răspuns (pentru EUSUNTCATA):

Limitează-te la un simplu "La mulți ani" decât să încerci ceva ce probabil nu o să-ți iasă.