| Iosiff a întrebat:

Am un amplificator de chitara, si ma gandeam daca as putea sa il conectez la pc.
Se poate? Daca da, imi puteti zice cum?

Răspuns Câştigător
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Salut! Depinde de amplificator, daca ai mufe pe care scrie line out atunci da, poti trece iesirea din calculator care este mufă jack de 3, 5 mm in spatele amplificatorului, dar fii atent ce intrări are amplificatorul, amplificatoarele astea noi au mufe R.C.A iar amplificatoarele vechi au mufe D.I.N adică acele mufe cu 5 picioruse, tie oricum i ti trebuie un cablu audio care la un capăt sa fie mufă jack de 3, 5 mm, si la celălalt capăt depinde ce are amplificatorul, mufă rca sau din, pune poze cu spatele amplificatorului ca sa vedem ce tip de mufe ai nevoie, ce marcă este amplificatorul? mersi.

7 răspunsuri:
| blAster85 a răspuns:

Cum vrei sa il conectezi cate iesiri are amplificatorul? ce tip de conexiuni are? in teorie se poate cu un cablu jack>rca.dar depinde de amplificator.

| Iosiff explică (pentru blAster85):

Frate. nu stiu cum sa iti explic. nu prea ma descurc in astea.
Ti-am facut cateva poze, poate iti dai seama ce si cum.
http://postimg.org/gallery/145ygdb4y/b3c76355/

| blAster85 a răspuns (pentru Iosiff):

Salut,tu practic vrei sa il conectezi la pc, sa asculti muzica la el nu? se poate ai in spate aux in, acolo iti trebuie un cablu cu mufa jack de 3, 5(ca alea de la casti.)si pe celalalt capat sa aiba mufe RCA(ca alea de la video de x, rosu cu alb.)odata coonectat selectezi din butoanele de pe ampl.modul aux, restul is pentru ton volum, basi inalte.sunet foarte cool nu vei avea deoarece are incorporat doar un difuzor(cred)se va asculta mono.sa ma ti l curent.bafta

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Iosiff):

Ce poze ai pus? Că nu este nici o poză.

Da am vazut poza, deci fii atent, ai 2 mufe jack de 3, 5mm si una din aceea cu găuri stereo, tu conectezi pc ul in line out, in mufa care scrie line out, si vezi ce se aude, daca nu i ti merge acolo, (dar ca sa i ti mearga in line out apesi si butonul corespunzator de pe amplificator pe care scrie line out) daca nici asa nu merge, conectezi in mufa aceea din cu 5 picioruse, dar ca sa faci asta ai nevoie de cablurile necesare.Sau deja ai cabluri? De unde ai cvumpărat amplificatorul? ca e frumos, merge pe 220 v sau pe 110, ca vad scris pe el made in usa, fii atent la voltaj, ca daca el merge pe 110 volti, si tu il pui pe 220 l ai terminat, il arzi imediat, in acest caz ai nevoie si de un transformator care sa coboare tensiune de la priză din 220 sa i ti transforme in 110 volti necesari aparatului. deci mare mare atentie.

Am observat ca in poza ai si in față o mufă pe care scrie input /intrare semnal, vezi si aceea s ar putea sa meargă. am vazut ca scrie 220 volti 50 hz, e bun, nu ai nevoie de transformator, ci numai de cablu de alimentare, cu mufa aceea ca de unitate pc.

Salut mersi pentru fundă, cum ai rezolvat?